لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
تصور اینکه حلیم رو با شیر به عمل بیارن هم خوشمزه است! چه برسه به اینکه یه کاسه حلیم شیر داغ با دارچین و کره روغن بزارن جلوت. حالا فکر کن خودت هم بتونی دستی بر آتش داشته باشی و درست کنی. بریم با رسپی جانبو ببینیم چطور میشه این غذای خوشمزه اصفهانی رو درست کنیم. رسپی این غذای مغذی، حلیم شیر رو از دست ندین.
قراره حلیم شیر درست کنیم.
تو شروع کارمون گوشت رو با پیاز تفت بدین و رنگش که طلایی شد آب اضافه کنید و بزارید تا بپزه. چند تکه دارچین هم بریزین. پس از چند ساعت که گوشت خوب پخته شد، چوب دارچین رو جدا کرده و گوشتها رو ریش ریش کنید.
یادتون باشه برای صرفه جویی در زمان میتونید برای پخت گوشت از زودپز برقی یا معمولی استفاده کنید.
نوبت به پخت گندم میرسه، بهتره از شب قبل گندم رو خیس کنید و بعد روی حرارت بزارین تا پخته بشه، یادتون باشه کف روی گندم رو بگیرید و هم نزنید، چون ته میگیره و مجبورین تا آخر به شغل همزنی مشغول باشین.
وقتی که گندم نیم پز شد، آب گوشت رو اضافه کنید و بعد از کمی نرم شدن، شیر رو اضافه کنید.
بعد از اینکه شیر و گندم خوب با هم ترکیب شد، داخل میکسر میریزیم، از صافی رد میکنیم تا پوست گندم جدا شود.
داخل یک قابلمه با گوشت ریش ریش شده مخلوط همراه با نمک و کره و دارچین حرارت میدهیم.
نیم ساعت زمان برای آمیختن مواد کافی است.
داخل کاسه محبوبتان بریزید.
کمی پودر دارجین و کره آب شده برای تزئین و طعم بهشتی حلیم شیر عالیه.
نوش جان!