Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی حلیم شیر

دستور تهیه حلیم شیر

کد رسپی: 1070214

تصور اینکه حلیم رو با شیر به عمل بیارن هم خوشمزه است! چه برسه به اینکه یه کاسه حلیم شیر داغ با دارچین و کره روغن بزارن جلوت. حالا فکر کن خودت هم بتونی دستی بر آتش داشته باشی و درست کنی. بریم با رسپی جانبو ببینیم چطور میشه این غذای خوشمزه اصفهانی رو درست کنیم. رسپی این غذای مغذی، حلیم شیر رو از دست ندین.

نوشته شده توسط احسان آزاد
در تاریخ 06 شهریور 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
30 دقیقه
مدت پخت:
240 دقیقه
تعداد بشقاب:
5

مواد لازم:

گوشت بوقلمون
250 گرم
شیر کامل
2 فنجان
کره
1 قاشق غذاخوری
پیاز
2 عدد متوسط
دارچین
2 قاشق چایخوری
نمک
2 قاشق چایخوری
گندم پوست کنده
2 فنجان

مراحل آشپزی:

مرحله 1

قراره حلیم شیر درست کنیم.

تو شروع کارمون گوشت رو با پیاز تفت بدین و رنگش که طلایی شد آب اضافه کنید و بزارید تا بپزه. چند تکه دارچین هم بریزین. پس از چند ساعت که گوشت خوب پخته شد، چوب دارچین رو جدا کرده و گوشت‌ها رو ریش ریش کنید.

یادتون باشه برای صرفه جویی در زمان میتونید برای پخت گوشت از زودپز برقی یا معمولی استفاده کنید.

  • نکته: استفاده از انواع گوشت‌ها دلخواه است، اما بهتر است از گوشت بوقلمون و گردن گوسفندی برای پخت حلیم استفاده کنید، چون هم طبع گرم و هم خاصیت بیشتری دارند.

نوبت به پخت گندم میرسه، بهتره از شب قبل گندم رو خیس کنید و بعد روی حرارت بزارین تا پخته بشه، یادتون باشه کف روی گندم رو بگیرید و هم نزنید، چون ته میگیره و مجبورین تا آخر به شغل همزنی مشغول باشین.

وقتی که گندم نیم پز شد، آب گوشت رو اضافه کنید و بعد از کمی نرم شدن، شیر رو اضافه کنید.

مرحله 2

بعد از اینکه شیر و گندم خوب با هم ترکیب شد، داخل میکسر می‌ریزیم، از صافی رد می‌کنیم تا پوست گندم جدا شود.

داخل یک قابلمه با گوشت ریش ریش شده مخلوط همراه با نمک و کره و دارچین حرارت می‌دهیم.

نیم ساعت زمان برای آمیختن مواد کافی است.

داخل کاسه محبوبتان بریزید.

کمی پودر دارجین و کره آب شده برای تزئین و طعم بهشتی حلیم شیر عالیه.

نوش جان!

 

دستور تهیه حلیم شیر در این لینک!

ارزش غذایی:

2068
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم