Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی فرنی اصفهانی

دستور تهیه فرنی اصفهانی

کد رسپی: 1070228
4.3 (13)
3 دیدگاه

دسرهای ایرانی آمیخته با سادگی و شیرینی فراموش نشدنی هستند که مرور خاطرات کودکی‌هایمان هستند.

فرنی یکی از آن دسرهایی است که نه رسپی پیچیده‌ای دارد و نه زمان خاصی برای سرو،

در هر موقع از سال چه پاییز باشد چه بهار، فرنی روی سر هوادارن خود جا دارد.

شیر و آرد و شکر و نشاسته از مهم‌ترین مواد برای فرنی هستند که در هر سوپرمارکتی پیدا میشود.

بریم با رسپی جانبو مگ یه فرنی خوب درست کنیم.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 07 تیر 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
آسان
مدت آماده‌سازی:
10 دقیقه
مدت پخت:
20 دقیقه
تعداد بشقاب:
3

مواد لازم:

آرد برنج
2 فنجان
نشاسته ذرت
1 فنجان
شیر پرچرب
2 فنجان
هل
1 قاشق چایخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

در یک چشم به هم زدن فرنی 1 کاسه فرنی اصفهان داشته باشید!

شیر و آرد رو داخل یک قابلمه با هم مخلوط می‌کنیم تا به خوبی با هم مخلوط شوند.

نشاسته و آب رو در ظرفی جداگانه با هم ترکیب کنید تا کاملا در هم حل شوند.

وقتی شیر و آرد به جوش آمدند، نشاسته و آب رو اضافه کنید.

در ادامه هل و گلاب رو اضافه کنید.

 

در انتها شیره خرما یا انگور رو به مایه فرنی اضافه کنید. ( در صورت عدم دسترسی به شیره از شکر هم میشه استفاده کرد)

 

فرنی آماده است!

نوش جان.

 

یکی دیگه از دسرهای جذاب اصفهانی رو در این لینک ببین!

ارزش غذایی:

1963
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم

4.3 از 5
13 امتیاز ثبت شده
5
10
4
1
3
0
2
0
1
2