لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
دسرهای ایرانی آمیخته با سادگی و شیرینی فراموش نشدنی هستند که مرور خاطرات کودکیهایمان هستند.
فرنی یکی از آن دسرهایی است که نه رسپی پیچیدهای دارد و نه زمان خاصی برای سرو،
در هر موقع از سال چه پاییز باشد چه بهار، فرنی روی سر هوادارن خود جا دارد.
شیر و آرد و شکر و نشاسته از مهمترین مواد برای فرنی هستند که در هر سوپرمارکتی پیدا میشود.
بریم با رسپی جانبو مگ یه فرنی خوب درست کنیم.
در یک چشم به هم زدن فرنی 1 کاسه فرنی اصفهان داشته باشید!
شیر و آرد رو داخل یک قابلمه با هم مخلوط میکنیم تا به خوبی با هم مخلوط شوند.
نشاسته و آب رو در ظرفی جداگانه با هم ترکیب کنید تا کاملا در هم حل شوند.
وقتی شیر و آرد به جوش آمدند، نشاسته و آب رو اضافه کنید.
در ادامه هل و گلاب رو اضافه کنید.
در انتها شیره خرما یا انگور رو به مایه فرنی اضافه کنید. ( در صورت عدم دسترسی به شیره از شکر هم میشه استفاده کرد)
فرنی آماده است!
نوش جان.