Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی کوکو قندی

دستور تهیه کوکو قندی

کد رسپی: 1070226

کوکو قندی همانطور که از اسمش پیداست نوعی دسر هست که یک ساعت بعد از صرف بریونی می‌چسبه.

این دسر برای وعده صبحانه به دلیل بهره‌مندی از دو ماده مغذی تخم مرغ و سیب زمینی هم مناسبه.

تنها اشکال این غذا شکر هست که میشه به میزان کم ازش استفاده کرد.

اما در کل چیز جذاب و  اغواگریه! طرز تهیه کوکو رو در جانبو مگ داشته باشین.

نوشته شده توسط حسن جاوی
در تاریخ 07 تیر 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
45 دقیقه
مدت پخت:
30 دقیقه
تعداد بشقاب:
2

مواد لازم:

سیب زمینی آب پز
300 گرم
تخم مرغ
4 عدد متوسط
زعفران
1 قاشق چایخوری
نمک
1 قاشق چایخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

ابتدا به خودمون قول میدیم که یه کوکو قندی خوب درست کنیم.

سیب زمینی رو آب پز کنید.

پوست بگیرید و تا سرد نشده رنده ریز کنید یا در میکسر به طور کامل به پوره تبدیل کنید.

در ظرفی جداگانه تخم مرغ‌ها رو بشکنید تا زرده و سفیده با هم آمیخته بشن.

شکر رو اضافه کنید تا 5 دقیقه خووووب هم بزنید تا کف کنه.

مرحله 2

 

ماهیتابه رو بیارید.

کمی روغن بریزید.

کمی هم نمک به کوکو قندی بزنید.

مایه رو داخل روغن داغ بریزید و از هر 2 طرف سرخ کنید.

بریم سراغ شربت

زعفران، شکر، گلاب و آب رو مخلوط کنید.

روی کوکوقندی بریزید.

و با خلال پسته وگل محمدی تزئین کنید.

اگر کمی تو یخچال بمونه و سرد سرو بشه، طعم بهتری تو ذهن‌تون می‌مونه.

ارزش غذایی:

549
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم