لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
کوکو قندی همانطور که از اسمش پیداست نوعی دسر هست که یک ساعت بعد از صرف بریونی میچسبه.
این دسر برای وعده صبحانه به دلیل بهرهمندی از دو ماده مغذی تخم مرغ و سیب زمینی هم مناسبه.
تنها اشکال این غذا شکر هست که میشه به میزان کم ازش استفاده کرد.
اما در کل چیز جذاب و اغواگریه! طرز تهیه کوکو رو در جانبو مگ داشته باشین.
ابتدا به خودمون قول میدیم که یه کوکو قندی خوب درست کنیم.
سیب زمینی رو آب پز کنید.
پوست بگیرید و تا سرد نشده رنده ریز کنید یا در میکسر به طور کامل به پوره تبدیل کنید.
در ظرفی جداگانه تخم مرغها رو بشکنید تا زرده و سفیده با هم آمیخته بشن.
شکر رو اضافه کنید تا 5 دقیقه خووووب هم بزنید تا کف کنه.
ماهیتابه رو بیارید.
کمی روغن بریزید.
کمی هم نمک به کوکو قندی بزنید.
مایه رو داخل روغن داغ بریزید و از هر 2 طرف سرخ کنید.
بریم سراغ شربت
زعفران، شکر، گلاب و آب رو مخلوط کنید.
روی کوکوقندی بریزید.
و با خلال پسته وگل محمدی تزئین کنید.
اگر کمی تو یخچال بمونه و سرد سرو بشه، طعم بهتری تو ذهنتون میمونه.