لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
در سالهای 1700 میلادی سبک جدیدی از پیتزا بین ایتالیاییها باب شد که به کالزونه معروفه. این پیتزا تقریبا شبیه به پیراشکی گوشته و بی نهایت اشتها برانگیز و لذیذه. وجه تمایز کالزونه با سایر پیتزاها اینه که نان پیتزا قبل از پخت تا میخوره، پس منتظر یه نون گرد و کلی مخلفات نباشین که هر چی هست درون این پیتزاست! بریم همراه با جانبو یک پیتزا کالزونه درجه یک خونگی درست کنیم.
نکته: بهتره خمیر این پیتزا رو خودتون در منزل درست کنین.
مواد لازم برای خمیر پیتزا: آرد، آب، نمک، مخمر
اول آرد و مخمر رو به طور کامل با هم ترکیب کن.
آب رو کم کم اضافه کن، بعد نمک و اونقدر مواد رو با هم زن برقی هم بزن تا شبیه خمیر نانوایی بشه. اگر چسب ناک بود کمی آرد بهش اضافه کن.
بهتر هست برای 15 الی 20 دقیقه ورز بدی.
بزار 2 ساعت توی یک جای بسته بمونه.
فر رو با دمای 240 درجه سانتی گراد روشن کنین تا گرم بشه.
ظرف فر رو آغشته به روغن کنید یا با کاغذ روغنی مخصوص آشپزی پوشش بدین.
خمیر رو پهن کنید، برای اینکه خمیر بتونه وزن مواد رو هنگام کشیدن تحمل کنه سعی کنید حدود یکسانت ارتفاع خمیر باشه.
سس پیتزا یا همون سس گوجه فرنگی رو روی نیمه نون بمالین و پپرونی، موزارلا، سالامی و پنیر ریکوتا اضافه کنین.
نیمه دیگه نون رو مثل یه لایه روی مواد بیارین و دو طرف خمیر نون رو به هم پیچ کنین.
15 الی 18 دقیقه برای پخت کامل کافی.
کالزونه شما آماده است!
نوش جان
اونهایی که عاشق کالزونه هستن از کروک مادام و موسیو هم لذت میبرن. کلیک کن!