Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا اقتصادی کروک مادام و موسیو

دستور تهیه کروک مادام و موسیو

کد رسپی: 010805

این داستان: شکم گردی در پاریس

فرانسه و شهرهای توریستی جذابش از نقاط مهم برای شکم گردی هست. یکی از خوراک‌های به شدت خوشمزه با طعم پنیر، کروک مادام و موسیو است. کروک همان نان تست کرانچ شده است که با بیکن و سس بشامل درست می‌شود. در هر کافه و رستوران متوسطی پیدا می‌شود و برخی کنار آن سالاد و سوفله سبزیجات هم می‌خورند. داستان از این قرار است که در اوایل قرن بیستم میلادی یک آشپز فرانسوی با کمبود نان باگت مواجه می‌شود. این آشپز خلاق در لحظه مدیریت می‌کند و از نان تست برای تهیه ساندویچ استفاده می‌کند. اینطوری می‌شود که تا الان هیچی نباشد، این غذا هست. نکته مهم دیگر اینکه اگر روی کرانچ یا کروک تخم مرغ نیمرو شده ( شبیه کلاه خانم‌ها) قرار بگیرد آن را مادام و در غیر اینصورت موسیو صدایش می‌زنند. با مجله جانبو و طرز تهیه کروک مادام و موسیو همراه باشید.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 07 آذر 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
آسان
مدت آماده‌سازی:
10 دقیقه
مدت پخت:
10 دقیقه
تعداد بشقاب:
1

مواد لازم:

پنیر پیتزا
100 گرم
آرد گندم سفید
50 گرم
جوز هندی آسیاب شده
1 قاشق چایخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
سیر
1 حبه
کره
2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ
عدد متوسط
نان تست
8 عدد
بیکن
200 گرم
شیر کم چرب
1 فنجان

مراحل آشپزی:

مرحله 1

دستور تهیه سس بشامل

 

کره را در تابه آب کنید و آرد را اضافه کنید.

خوب هم بزنید تا کرمی شود.

نصف فنجان شیر اضافه کنید.

کمی هم بزنید.

مجدد شیر را کامل وارد ماجرا کنید و تا یکدست شدن هم بزنید.

یک حبه سیر و برگ بو داخل سس بیاندازید.

شعله را  وقتی که سس از ماست رقیق‌تر و از مربا غلیظ‌تر شد خاموش کنید.

برگ بو و سیر را خارج کنید.

تا آماده شدن نان، سس را داخل یک ظرف درب بسته داخل یخچال نگهداری کنید.

مرحله 2

تابه را دوباره با کره گرم کنید.

نان تست را از هر دو طرف تفت دهید تا کمی برشته شود.

سس بشامل  را روی نان بمالید.

پنیر بریزید، بیکن بگذارید و یک نان تست دیگر روی نان قرار دهید.

دوباره سس بشامل روی نان بالایی بمالید.

در حرارت 250 درجه فر برای 5 دقیقه قرار دهید.

 اگر کروک مادام دوست دارید همزمان با قرار دادن ساندویچ‌ها در فر، 4 عدد تخم مرغ را شکسته و با کره به صورت جدا از هم و عسلی سرخ کنید و بعد از فر روی تست‌ها یک عدد تخم مرغ بگذارید

 

این ساندویچ برای همه وعده‌ها مناسب است.

نوش جان

 

باحال بود؟ یه سر بریم آلمان ببینیم شنیسل وینی چی میگه؟ کلیک کن!

ارزش غذایی:

901
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم