لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
این داستان: شکم گردی در پاریس
فرانسه و شهرهای توریستی جذابش از نقاط مهم برای شکم گردی هست. یکی از خوراکهای به شدت خوشمزه با طعم پنیر، کروک مادام و موسیو است. کروک همان نان تست کرانچ شده است که با بیکن و سس بشامل درست میشود. در هر کافه و رستوران متوسطی پیدا میشود و برخی کنار آن سالاد و سوفله سبزیجات هم میخورند. داستان از این قرار است که در اوایل قرن بیستم میلادی یک آشپز فرانسوی با کمبود نان باگت مواجه میشود. این آشپز خلاق در لحظه مدیریت میکند و از نان تست برای تهیه ساندویچ استفاده میکند. اینطوری میشود که تا الان هیچی نباشد، این غذا هست. نکته مهم دیگر اینکه اگر روی کرانچ یا کروک تخم مرغ نیمرو شده ( شبیه کلاه خانمها) قرار بگیرد آن را مادام و در غیر اینصورت موسیو صدایش میزنند. با مجله جانبو و طرز تهیه کروک مادام و موسیو همراه باشید.
دستور تهیه سس بشامل
کره را در تابه آب کنید و آرد را اضافه کنید.
خوب هم بزنید تا کرمی شود.
نصف فنجان شیر اضافه کنید.
کمی هم بزنید.
مجدد شیر را کامل وارد ماجرا کنید و تا یکدست شدن هم بزنید.
یک حبه سیر و برگ بو داخل سس بیاندازید.
شعله را وقتی که سس از ماست رقیقتر و از مربا غلیظتر شد خاموش کنید.
برگ بو و سیر را خارج کنید.
تا آماده شدن نان، سس را داخل یک ظرف درب بسته داخل یخچال نگهداری کنید.
تابه را دوباره با کره گرم کنید.
نان تست را از هر دو طرف تفت دهید تا کمی برشته شود.
سس بشامل را روی نان بمالید.
پنیر بریزید، بیکن بگذارید و یک نان تست دیگر روی نان قرار دهید.
دوباره سس بشامل روی نان بالایی بمالید.
در حرارت 250 درجه فر برای 5 دقیقه قرار دهید.
اگر کروک مادام دوست دارید همزمان با قرار دادن ساندویچها در فر، 4 عدد تخم مرغ را شکسته و با کره به صورت جدا از هم و عسلی سرخ کنید و بعد از فر روی تستها یک عدد تخم مرغ بگذارید
این ساندویچ برای همه وعدهها مناسب است.
نوش جان
باحال بود؟ یه سر بریم آلمان ببینیم شنیسل وینی چی میگه؟ کلیک کن!