Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی رشته پلو با قیسی

دستور تهیه رشته پلو با قیسی

کد رسپی: 1070129
5.0 (1)
بدون دیدگاه

رشته پلو در بیشتر شهرهای ایران هواداران خودش رو داره و در شب‌های خاص مثل چهارشنبه سوری طبخ میشه.

در اردبیل رشته پلو رو همراه با قیسی  و بدون گوشت سرو می‌کنند، که در جهت هر چه بیشتر شدن پیازداغ این پلو جذاب، براتون رسپی رشته پلو با گوشت و قیسی رو گذاشتیم. با جانبو مگ همراه باشید.

نوشته شده توسط حسن جاوی
در تاریخ 09 خرداد 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
30 دقیقه
مدت پخت:
60 دقیقه
تعداد بشقاب:
1

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده
300 گرم
زردآلو خشک کم رطوبت
1 فنجان
کره
3 قاشق غذاخوری
برنج سفید
4 فنجان
دارچین
3 قاشق چایخوری
پیاز
1 عدد متوسط
روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
پودر زردچوبه
1 قاشق چایخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

 

گوشت چرخ کرده اگر پیاز نداره، بهش پیاز رنده شده آب گرفته شده بزنید.

نمک، فلفل و زردچوبه رو اضافه کنید و با تمام قدرت چنگ بزنید تاکیب بشه.

گوشت رو قلقلی کنید و در روغن سرخ کنید.

در تابه‌ای دیگر قیسی، شکر سفید، زردچوبه، نمک، فلفل رو با کره روی حرارت با هم مخلوط کنید.

خیلی خوشمزه میشه!

مرحله 2

 

برنج خیس کرده نیم پز شد، رشته پلویی رو اضافه می‌کنیم

حدود 10 دقیقه بعد آبکش می‌کنیم

ته دیگ سیب زمینی هم خوبه

قضیه اینجوریه

2 کفگیر رشته پلو

1 کفگیر از گوشت و سایر مواد

و این حرکت رو تا زمانی که قابلمه پر بشه ادامه میدیم و میزاریم دم بکشه

نوش جان!

ارزش غذایی:

2722
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم

5.0 از 5
1 امتیاز ثبت شده
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0