لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
رشته پلو در بیشتر شهرهای ایران هواداران خودش رو داره و در شبهای خاص مثل چهارشنبه سوری طبخ میشه.
در اردبیل رشته پلو رو همراه با قیسی و بدون گوشت سرو میکنند، که در جهت هر چه بیشتر شدن پیازداغ این پلو جذاب، براتون رسپی رشته پلو با گوشت و قیسی رو گذاشتیم. با جانبو مگ همراه باشید.
گوشت چرخ کرده اگر پیاز نداره، بهش پیاز رنده شده آب گرفته شده بزنید.
نمک، فلفل و زردچوبه رو اضافه کنید و با تمام قدرت چنگ بزنید تاکیب بشه.
گوشت رو قلقلی کنید و در روغن سرخ کنید.
در تابهای دیگر قیسی، شکر سفید، زردچوبه، نمک، فلفل رو با کره روی حرارت با هم مخلوط کنید.
خیلی خوشمزه میشه!
برنج خیس کرده نیم پز شد، رشته پلویی رو اضافه میکنیم
حدود 10 دقیقه بعد آبکش میکنیم
ته دیگ سیب زمینی هم خوبه
قضیه اینجوریه
2 کفگیر رشته پلو
1 کفگیر از گوشت و سایر مواد
و این حرکت رو تا زمانی که قابلمه پر بشه ادامه میدیم و میزاریم دم بکشه
نوش جان!