لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
کاسرول زیتی یک لازانیای آسان، تند و پنیری است. به راحتی آماده و به خوشمزگی سرو میشود. طرفداران غذاهای پاستایی باید حواس خود را جمع کنند که بیش از حد مصرف نکنند. لازانیا که نوعی پاستا است در کنار سبزیجات گزینه بهتری خواهد بود. این غذا برای وعده ناهار یا شام نسبتا سنگین مناسب است. مواد اولیه کاسرول زیتی قابل در دسترس است و از سوپرمارکتهای همه چیز تمام میتوانید تهیه کنید. این شما و این هم طرز تهیه کاسرول زیتی در مجله آشپزی جانبو!
پاستا زیتا را طبق دستورالعمل روی بسته اش در آب نمک بجوشانید و آب کش کنید. (دقت کنید بیش از حد پخته نشود چون داخل فر باز هم پخته میشود)
در یک ماهیتابه عمیق روی حرارت متوسط رو به بالا، گوشت چرخ کرده و پیاز را بپزید و خوب با کف گیر هم بزنید تا خوب خرد شود و کامل پخته شود ( به مدت ۵ تا ۷ دقیقه )
سیر ریز شده، ۱ قاشق چایی خوری نمک، ½ قاشق چایی خوری فلفل سیاه را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. ۵ پیمانه سس مارینارا را اضافه کنید بگذارید بجوشد و ۵ دقیقه به پخت ادامه دهید سپس حرارات را خاموش کنید.
با یک ملاقه سس گوشت را کف یک ظرف 19 در 9 بریزید.
به سس باقیمانده ریحان خرد شده و یک قاشق پنیر کوتاژ اضافه کنید، زیتی پخته شده را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا پوشیده شوند.
نیمی از پاستا را به ظرف پخت منتقل کنید و روی آن را با ½ پنیر موزارلا رنده شده و ½ پارمزان بپوشانید. باقیه پاستا را اضافه کنید و بیقیه پنیر موزارلا و پارمزان را اضافه کنید.
لبههای تابه را پاک کنید تا پنیر روی ظرف نسوزد. دمای فر را روی 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و بگذارید کاسرول شما بپزد وقتی رویش طلایی شد آماده سرو هست.
نوش جان!