لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
این غذا تا حدودی مشابه کتلت هست که باهاش بیشتر آشنا خواهیم شد. پس از پخت و کوبیدن لپه، برنج پخته رو همراه با تخم مرغ، سبزی معطر و نمک و فلفل مخلوط میکنیم. شکل کتلت سرخ میکنیم، وقتی دو طرفش سرخ شد توی خورش رب گوجه و پیاز تفت داده شده میزاریم تا جا بیفته. جزئیات کامل رسپی یومورتا کوفته سی رو در ادامه جانبو مگ داشته باشین.
لپه رو خیس کنید و بزارید بپزه و آبش تموم بشه.
برنج رو کته کنید.
برنج و با لپه ترکیب کنید. (به هیچ وجه برنج با لپه در غذاساز میکس نشود، فقط لپه!)
تخم مرغ، نمک و فلفل و سبزی معطر رو اضافه کنید و حرفهای هم بزنید.
اگه مایع به غلظت بیشتری نیاز داشت، کمی آرد بریزید.
در یک تابه جداگانه پیاز و تفت بدید و رب گوجه فرنگی رو اضافه کنید.
هم بزنید تا تو هم خوب حل بشن.
مایع لپه و برنج رو مثل کتت بندازید تو روغن سرخ بشه.
هر 2 طرفش که اکی شد بزارید تو سس رب گوجه روی حرارت ملایم تا یه یومورتا کوفته سی اعیونی بشه.
نوش جان!