Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی یومورتا کوفته سی

دستور تهیه یومورتا کوفته سی

کد رسپی: 1070114

این غذا تا حدودی مشابه کتلت هست که باهاش بیشتر آشنا خواهیم شد. پس از پخت و کوبیدن لپه، برنج پخته رو همراه با تخم مرغ، سبزی معطر و نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم. شکل کتلت سرخ می‌کنیم، وقتی دو طرفش سرخ شد توی خورش رب گوجه و پیاز تفت داده شده میزاریم تا جا بیفته. جزئیات کامل رسپی یومورتا کوفته سی رو در ادامه جانبو مگ داشته باشین.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 30 اردیبهشت 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
50 دقیقه
مدت پخت:
10 دقیقه
تعداد بشقاب:
-1

مواد لازم:

لپه
1 فنجان
برنج سفید
1 فنجان
مرزه
1 قاشق چایخوری
ترخون خشک
1 قاشق چایخوری
گشنیز
1 فنجان
پیاز
1 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
روغن آفتابگردان
2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ
2 عدد متوسط

مراحل آشپزی:

مرحله 1

لپه رو خیس کنید و بزارید بپزه و آب‌ش تموم بشه.

برنج رو کته کنید.

لپه رو داخل غذاساز میکس می‌کنیم

برنج و با لپه ترکیب کنید. (به هیچ وجه برنج با لپه در غذاساز میکس نشود، فقط لپه!)

تخم مرغ، نمک و فلفل و سبزی معطر رو اضافه کنید و حرفه‌ای هم بزنید.

اگه مایع به غلظت بیشتری نیاز داشت، کمی آرد بریزید.

مرحله 2

در یک تابه جداگانه پیاز و تفت بدید و رب گوجه فرنگی رو اضافه کنید.

هم بزنید تا تو هم خوب حل بشن.

مایع لپه و برنج رو مثل کتت بندازید تو روغن سرخ بشه.

هر 2 طرفش که اکی شد بزارید تو سس رب گوجه روی حرارت ملایم تا یه یومورتا کوفته سی اعیونی بشه.

 

نوش جان!

ارزش غذایی:

892
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم