لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
تصور کنید خورش رو سرد و شیرین به عنوان دسر میل کنید. درسته که خورش ماست اسمش خورشه اما کاربردش برای بعد از غذاست. اما مغذی بودن آن هم دست کمی از آبگوشت برای وعده اصلی رو هم نداره. جذاب شد؟ بریم ببینیم اهالی اصفهان چه ابتکار عملی در خلق یه غذای متفاوت داشتن. ضمنا این ماست با اون ماست فرق داره و برای گیاهخوارن گزینه مناسبی نیست. این شما و این هم خورش ماست اصفهانی در مجله جانبو.
فرادی که دارای ذائقه ماجراجو هستند این غذا رو حتما میپسندن.
اول از همه گوشت رو با پیاز، زردچوبه و کمی آب به مرحله طبخ برسونید.
بعد استخوان رو از گوشت جدا کنید با گوشتکوب تا جایی بکوبید که رنگ گوشت روشن شود و کش بیاید.
به جای گوشت گوسفند از مرغ یا بوقلمون هم میشه استفاده کرد.
ماست پرچرب رو با شکر مخلوط کنید و پس از 5 دقه هم زدن روی حرارت بدید تا ماست به غلغل بیفته.
گوشت رو اضافه کنید.
گلاب، زعفران، کمی نمک، خلال بادام و مغز گردو رو هم وارد ماجرا کنید.
شعله متوسط گاز و هم زدن برای 10 دقیقه به ما یه خورش ماست درجه یک ارائه میده!
تو ظرف مورد نظر که معمولا کاسه است سرو کنید.
با خلال پسته و زرشک تزئین کنید.
خنک که شد برای 12 ساعت بزارین روی حرارت بمونه.
خورش ماست آماده است!