لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
خوراک گوشت و لوبیا از دیگر جذابهای اصفهانی است که در قدیم الایام از غذاهای روز جامعه بوده.
گوشت و لوبیا به یخنی لوبیا هم مشهوره و معمولا به صورت کوبیده یا شکل غیرکوبیده شده با برنج سرو میشه. لوبیا سفید، سبزیجات معطر و گوشت گوسفندی از ترکیبات اصلی این غذا است. کاشان به عنوان یکی از شهرهای قدیم استان اصفهان در پخت این غذا تخصص داره. بریم با جانبو مگ ببینیم چطور میتونیم یخنی لوبیا درجه یک درست کنیم.
به خودتون قول بدین که مثل یه سرآشپز حرفهای یخنی لوبیا رو بار بیارین.
اول از همه یک عدد پیاز متوسط رو بصورت نگینی خرد کنید و در ماهیتابه با یک قاشق روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ بشه. (قدیما رو دنبه خود گوشت تفت میدادند)
حالا با همون شعله ملایم ماهیتابه زردچوبه رو اضافه کنید و بعدش گوشت رو باهاش تفت بدید و تا زمانی که رنگ گوشت قهوهای بشه هم بزنید.
حالا وقت اضافه کردن آب و پودر فلفل سیاه به ماهیتابه هست. مقدار آب بستگی به خودتون داره. از قدیم گفتن مهمون که زیاد شد آب آبگوشت رو اضافه کن 😎
شعله رو زیاد کنید و زمانی که شروع به جوش آمدن کرد کمش کنید.
پس از پخت گوشت، برنج خیس کرده رو همراه با سبزیجات خرد شده به گوشت و لوبیا اضافه میکنیم
( یادتون باشه که میزان تره و جعفری بیشتر از شنبلیله باشه)
در قابلمه رو محکم ببندین تا مواد مغزپخت بشه
نمک رو 10 دقیقه قبل از خاموش کردن شعله به غذا اضافه کنید، اگر از ابتدا نمک بزنید گوشت سفت میشه.
در ادامه پس از پخت کامل مواد با هم، میتونید به صورت خورش مانند با برنج یا نان میل کنید.
در صورت تمایل ترکیب گوشت و لوبیا رو به صورت دستی بکوبید
( از گوشتکوب برقی به دلیل احتمال گیر کردن سبزی استفاده نکنید)
با دارچین روی غذا رو تزئین کنید، خیلی خوب میشه.
از گوشت بوقلمون یا شترمرغ هم میشه به جای گوشت گوسفند استفاده کرد.
غذاتون آماده است!
نوش جان!