لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
اصفهانیها به گوشت شیرین شده گویا علاقهمند هستن. اینطور که از لیست خوراکهای اصفهونی برمیاد، شکر و زعفران و گوشت مثل خورش ماست تم اصلی محسوب میشود. یخمه ترش هم برخلاف ظاهرش طعم شیرینی دارد و بین اهالی اصیل این استان پرطرفدار است. پیشنهاد میکنیم یخمه ترش اصفهان رو در سفر به این شهر تست کنید، و یا در منزل برای حال بهت طبق رسپی جانبو درست کنید. با ما همراه باشید.
گوشت رو همراه با کمی آب و زردچوبه داخل قابلمه بریزید، روی حرارت ملایم بذارید تا به جوش بیاد و گوشت نیم پز شود.
آلو ها را از قبل خیس کنید تا نرم شود و بعد با برگه زردآلو و به خرد شده به گوشت اضافه کنید تا آلوها هم نیمه پخته شوند.
حالا برنج رو با نمک و فلفل به غذا اضافه کنید و بزارید با هم خلوت کنن تا خوب بپزد.
بعد از پخت کامل، همه مواد رو با گوشتگوب بکوبید و هسته آلوها رو هم جدا کنید.
این بخش عجیب و خوشمزه ماجراست!
شکر رو اضافه کنید و بزارید روی حرارت تا دانهها آب بشوند.
یخمه ترش جانبو آماده است!
نوش جان!