لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
اسپرینگ رول یکی از غذاهای آسیای شرقی و مختص به چین است که چند سالی است بین ایرانیها رواج پیدا کرده است. پیش غذا یا آپشنی برای میز مزه یکی از بهترین عنوانهای رولهای بهاری است. اسپرینگ به انگلیسی معنای بهار است و ترد و لطیف بودن این غذا آدم را یاد شکوفههای گیلاس میاندازد. اسپرینگ رول تن ماهی رو تو همه فصلهای سال تست کنیم.
اسپرینگ رول و اگرول Egg roll ممکنه با هم اشتباه گرفته شوند، باید بگوییم که هر دو تقریبا به یک سبک و مرز و بوم هستند. برویم با هم اسپرینگ رول تن ماهی رو در مجله آشپزی جانبو درست کنیم. بیاین پایین.
تن ماهی رو بجوشانید و با پیاز قرمز خیلی نازک خلالی شده مخلوط کنید
ذرت پخته و شوید خشک رو هم اضافه کنید
نمک، فلفل پاپریکا و 2 قاشق ماست یونانی رو هم به عنوان چاشنی و سس با مخلوط تن ماهی، پیاز، ذرت و شوید خشک ترکیب کنید.
یک قاشق غذاخوری برای داخل محتوا خمیر یوفکا کافی است.
رول کنید، داخل تابه قرار بدید و کمی زرده تخم مرغ روی آن بمالید
به هر تعدادی که مناسبه درست کنید
البته این رسپی 2 نفره است، اگر تعداد بیشتر شد مواد رو 2 برابر کنید
کمی روغن داخل تابه بریزید
طلایی رنگ که شد از روی شعله بردارید
اسپرینگ رول برای پیش غذا پیشنهاد شیک و خوشمزهای است
اگر رژیم دارید هم یک عدد رول برای وعده شام چندان روی اضافه وزن شما تاثیر نمیگذارد
از سس تند تایلندی و یا سس تاتاری برای دیپ کنار این غذا استفاده کنید
طرز تهیه غذاهای خاص رو در جانبو مگ ببینید