Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا گیاه‌خواری اسپرینگ رول تن ماهی

دستور تهیه اسپرینگ رول تن ماهی

کد رسپی: 010607

اسپرینگ رول یکی از غذاهای آسیای شرقی و مختص به چین است که چند سالی است بین ایرانی‌ها رواج پیدا کرده است. پیش غذا یا آپشنی برای میز مزه یکی از بهترین عنوان‌های رول‌های بهاری است. اسپرینگ به انگلیسی معنای بهار است و ترد و لطیف بودن این غذا آدم را یاد شکوفه‌های گیلاس می‌اندازد. اسپرینگ رول تن ماهی رو تو همه فصل‌های سال تست کنیم.

اگرول یا اسپرینگ رول؟

اسپرینگ رول و اگرول Egg roll ممکنه با هم اشتباه گرفته شوند، باید بگوییم که هر دو تقریبا به یک سبک و مرز و بوم هستند. برویم با هم اسپرینگ رول تن ماهی رو در مجله آشپزی جانبو درست کنیم. بیاین پایین.

نوشته شده توسط حسن جاوی
در تاریخ 17 تیر 1403
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
آسان
مدت آماده‌سازی:
30 دقیقه
مدت پخت:
5 دقیقه
تعداد بشقاب:
1

مواد لازم:

ماهی تن
2 عدد
خمیر یوفکا
400 گرم
دانه ذرت
1 فنجان
شوید خشک
3 قاشق چایخوری
پیاز قرمز
1 عدد
ماست خامه‌ای
2 قاشق غذاخوری
روغن آفتابگردان
2 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان (پارمسان)
2 قاشق غذاخوری
دانه ذرت
1 فنجان

مراحل آشپزی:

مرحله 1

 

تن ماهی رو بجوشانید و با پیاز قرمز خیلی نازک خلالی شده مخلوط کنید

ذرت پخته و شوید خشک رو هم اضافه کنید

نمک، فلفل پاپریکا و 2 قاشق ماست یونانی رو هم به عنوان چاشنی و سس با مخلوط تن ماهی، پیاز، ذرت و شوید خشک ترکیب کنید.

یک قاشق غذاخوری برای داخل محتوا خمیر یوفکا کافی است.

رول کنید، داخل تابه قرار بدید و کمی زرده تخم مرغ روی آن بمالید

به هر تعدادی که مناسبه درست کنید

البته این رسپی 2 نفره است، اگر تعداد بیشتر شد مواد رو 2 برابر کنید

کمی روغن داخل تابه بریزید

طلایی رنگ که شد از روی شعله بردارید

اسپرینگ رول برای پیش غذا پیشنهاد شیک و خوشمزه‌ای است

 

اگر رژیم دارید هم یک عدد رول برای وعده شام چندان روی اضافه وزن شما تاثیر نمی‌گذارد

از سس تند تایلندی و یا سس تاتاری برای دیپ کنار این غذا استفاده کنید

طرز تهیه غذاهای خاص رو در جانبو مگ ببینید

 

 

 

ارزش غذایی:

1968
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
آهن
فسفر
پروتئین
سدیم
قند‌ها