لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
استان البرز در سال 1389 از تهران جدا شد. همین شد که غذای کرجیها از تهرانیها جدا شد و فرهنگ بومی مستقل این استان شروع به رشد کرد. غذاهای کرجی هم به دیده خوش خوراک به نظر میرسند. ترشی آش حاوی حبوبات و برگ آلو است. اگر طرفدار اینگونه غذاها هستین این رسپی جانبو مگ رو تا انتها دنبال کنید، ترشی آش رو درست کنید و برای اطرافیان بگید که چقدر خوشمزه است!
حبوبات رو برای چند ساعت خیس کنید، آلو و برگهها رو هم همینطور.
در یک قابلمه مناسب برای آش، پیاز مثل کریستال ریز شده رو با زردچوبه و روغن تفت بدین
گردو رو هم وارد ماجرا کنید و بدین
آب بریزین تا جوش بیاد
پس از پخت حبوبات نوبت به اضافه کردن آلو، آلبالو، چغندر پخته و برگه میشه ( اگر حوصله کردین هسته آلبالو رو بعداز خشک کردن بگیرین تا در حین صرف غذا مزاحمتی برای دندان ایجاد نکنه!)
حدود 20 دقیقه بعد، سبزی خرد شسته و خرد شده رو اضافه کنید
10 دقیقه بعد نوبت به ورود پرافتخار رشته میرسه!
آرد رو با کمی آب حل کنید و به آش اضافه کنید تا قوام بیاد
نمک و فلفل یادتون نره
اجازه بدید غل بخوره
در یک کاسه مناسب سرو کنید
روی آش رو با کشمش، سیر داغ و نعنا داغ تزئین کنید!
نوش جان!