Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو

دستور تهیه ترشی آش

کد رسپی: 1070300

استان البرز در سال 1389 از تهران جدا شد. همین شد که غذای کرجی‌ها از تهرانی‌ها جدا شد و فرهنگ بومی مستقل این استان شروع به رشد کرد. غذاهای کرجی هم به دیده خوش خوراک به نظر می‌رسند.  ترشی آش حاوی حبوبات و برگ آلو است. اگر طرفدار اینگونه غذاها هستین این رسپی جانبو مگ رو تا انتها دنبال کنید، ترشی آش رو درست کنید و برای اطرافیان بگید که چقدر خوشمزه است!

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 07 تیر 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
سخت
مدت آماده‌سازی:
60 دقیقه
مدت پخت:
90 دقیقه
تعداد بشقاب:
3

مواد لازم:

لوبیا چیتی
1 فنجان
عدس
1 فنجان
آلبالو قرمز (یخ زده)
1 فنجان
زردآلو خشک
1 فنجان
گردو
1 فنجان
کشمش
1 فنجان
پیاز
1 عدد متوسط
سیر
2 حبه
نعناع خشک شده
3 قاشق چایخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
پودر زردچوبه
1 قاشق چایخوری
آرد گندم
1 فنجان

مراحل آشپزی:

مرحله 1

 

حبوبات رو برای چند ساعت خیس کنید، آلو و برگه‌ها رو هم همینطور.

در یک قابلمه مناسب برای آش، پیاز مثل کریستال ریز شده رو با زردچوبه و روغن تفت بدین

گردو رو هم وارد ماجرا کنید و بدین

آب بریزین تا جوش بیاد

مرحله 2

پس از پخت حبوبات نوبت به اضافه کردن آلو، آلبالو، چغندر پخته و برگه میشه ( اگر حوصله کردین هسته آلبالو رو بعداز خشک کردن بگیرین تا در حین صرف غذا مزاحمتی برای دندان ایجاد نکنه!)

حدود 20 دقیقه بعد، سبزی خرد شسته و خرد شده رو اضافه کنید

10 دقیقه بعد نوبت به ورود پرافتخار رشته میرسه!

آرد رو با کمی آب حل کنید و به آش اضافه کنید تا قوام بیاد

نمک و فلفل یادتون نره

اجازه بدید غل بخوره

در یک کاسه مناسب سرو کنید

روی آش رو با کشمش، سیر داغ و نعنا داغ تزئین کنید!

 

نوش جان!

ارزش غذایی:

3093
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم