Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا فرنگی غذا آمریکایی بوکاتینی با سس خامه و گوجه

دستور تهیه بوکاتینی با سس خامه و گوجه

کد رسپی: 01030205

این غذا ترکیبی از سس خامه و رب گوجه فرنگی به همراه پاستا بوکاتینی می‌باشد. دستور پخت این غذا به سبک امریکایی است. با این رسپی تقریبا آسان، سس گوجه را با خامه ترکیب می‌کنید. آمریکایی‌ها این سس رو با پاستاهای بلند و توخالی سرو می‌کنند. همچنین این غذا برای گیاه خواری مناسب می‌باشد. بوکاتینی با سس خامه و گوجه رو حتما با جانبو مگ درست کنید.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 09 اسفند 1401
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
آسان
مدت آماده‌سازی:
5 دقیقه
مدت پخت:
25 دقیقه
تعداد بشقاب:
4

مواد لازم:

بوکاتینی (بوکاچینی)
500 گرم
رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان (پارمسان)
1 قاشق غذاخوری
کره
2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری
پیاز زرد
1 فنجان، خرد شده
خامه زده شده
1 فنجان
نمک
1 قاشق چایخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

یک قابلمه بزرگ را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس روغن زیتون و پیاز را اضافه کنید. حدود 10 دقیقه تا زمانی که پیازها شفاف شوند و بپزید.

مرحله 2

رب گوجه فرنگی و نمک را هم اضافه کنید تا 4 الی 5 دقیقه بپزید.

مرحله 3

حالا نوبت خامه و کره است تا به تابه اضافه کنید و 5 دقیقه بزارید بپزد.

مرحله 4

در همین حین، در ظرف دیگری 5 لیتر آب نمک را به جوش بیاورید. سپس پاستا را طبق دستورالعمل بسته بپزید و آب کشی کنید.

مرحله 5

پاستا داغ را به سس داخل قابلمه اضافه کنید. خوب و ملایم هم بزنید تا ترکیب شوند و 2 تا 3 دقیقه دیگر بپزند تا طعم ها با هم ترکیب شوند.

مرحله 6

آن را در ظرف دلخواهتان با مقداری پنیر تازه رنده شده سرو کنید. برای تززین بیشتر می‌توانید از چند برگ ریحان و گوجه گیلاسی استفاده نمایید.

 

 

بوکاتینی با سس گوجه

اینم یه بشقاب پاستا بوکاتینی با سس گوجه و خامه

ارزش غذایی:

2448
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
آهن
پروتئین
سدیم