لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
این غذا ترکیبی از سس خامه و رب گوجه فرنگی به همراه پاستا بوکاتینی میباشد. دستور پخت این غذا به سبک امریکایی است. با این رسپی تقریبا آسان، سس گوجه را با خامه ترکیب میکنید. آمریکاییها این سس رو با پاستاهای بلند و توخالی سرو میکنند. همچنین این غذا برای گیاه خواری مناسب میباشد. بوکاتینی با سس خامه و گوجه رو حتما با جانبو مگ درست کنید.
یک قابلمه بزرگ را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس روغن زیتون و پیاز را اضافه کنید. حدود 10 دقیقه تا زمانی که پیازها شفاف شوند و بپزید.
رب گوجه فرنگی و نمک را هم اضافه کنید تا 4 الی 5 دقیقه بپزید.
حالا نوبت خامه و کره است تا به تابه اضافه کنید و 5 دقیقه بزارید بپزد.
در همین حین، در ظرف دیگری 5 لیتر آب نمک را به جوش بیاورید. سپس پاستا را طبق دستورالعمل بسته بپزید و آب کشی کنید.
پاستا داغ را به سس داخل قابلمه اضافه کنید. خوب و ملایم هم بزنید تا ترکیب شوند و 2 تا 3 دقیقه دیگر بپزند تا طعم ها با هم ترکیب شوند.
آن را در ظرف دلخواهتان با مقداری پنیر تازه رنده شده سرو کنید. برای تززین بیشتر میتوانید از چند برگ ریحان و گوجه گیلاسی استفاده نمایید.
اینم یه بشقاب پاستا بوکاتینی با سس گوجه و خامه