لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
تاس کباب خوراک مرسومی است که بین اقوام ایرانی همیشه محبوب بوده است. در این غذا از گوشت، به، هویج، دارچین و چاشنیهای هیجان انگیز برای گردآوری یه رسپی خوب استفاده شده. اگر اهل غذاهای گوشتی و کمی شیرین هستین، حتما تاس کباب اصفهانی رو تست کنید. بریم ببینیم به قول مجله آشپزی جانبو چطور باید درستش کنیم.
ابتدا ادویهها رو با هم مخلوط کنید تا طعمها با هم بیامیزند. پیاز رو بردارید و به شکل حلق لایه لایه و نازک برش بدید و کف ماهیتابه یا قابلمه بچینید. ( ماهیتابه رو از قبل با کمی روغن چرب کنید)
ادویه روی پیازها بریزید، گوشت تکه تکه شده رو هم با نظم و ترتیب روی پیازها چینش کنید.
اگر طعم دنبه رو دوست ارین همراه با سیر و چوب دارچین روی گوشت بزارید( دنبه اختیاری است)
سپس هویج رو پوست بگیرید و حلقه کنید و روی مواد بچینید.
حالا وقت ادویه است. روی طبقات گوشت و هویج میریزم و بعد نوبت به چیدمان گوجه فرنگی حلقهای میرسه.
به دنبال گوجه سیب زمینی رو گرد گرد برش بدید و روی کار بزارید.
ادویه بپاشید.
بریم ادامه رسپی رو در مرحله 2 داشته باشیم.
در یک تابه جداگانه روغن داغ رو با رب گوجه فرنگی تفت بدید.
رب که خوب سرخ شد، زعفران دم کرده رو با آبغوره، نمک و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم و پس از ترکیب کامل روی مواد تاس کباب میریزیم.
روی حرارت ملایم اجازه بدید برای 3 ساعت و زمانی که گوشت کاملا پخته بشه تاس کباب آماده بشه.
غذاتون آماده است
نوش جان!
“تاس کباب رو معمولا با نان سرو میکنند، غذا هر چی سبکتر باشه بهتر!”