Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی تره اسفناج اردبیلی

دستور تهیه تره اسفناج اردبیلی

کد رسپی: 1070111

تره اسفناج تقریبا شبیه به نرگسی غذای معروف شمالی‌ها است. اما در این رسپی جانبو سراغ تره اسفناج به سبک اردبیل رفتیم. وجه تمایز این خوراک تقریبا رژیمی حضور محترم لپه در رسپیه. برای وعده صبحانه و شام یه پیشنهاده مناسبه. گیاه خوارانی که منع مصرف لبنیات رو ندارن هم می‌تونن رو این غذا حساب باز کنن. تره اسفناج رو با جانبو مگ درست کن.

نکته:

استفاده از رب انار و لپه پخته در این غذا اختیاری است!

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 30 اردیبهشت 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
ساده
مدت آماده‌سازی:
20 دقیقه
مدت پخت:
20 دقیقه
تعداد بشقاب:
2

مواد لازم:

اسفناج
30 فنجان، خرد شده
پیاز
1 عدد متوسط
تخم مرغ
2 عدد متوسط
سیر
2 حبه
نمک
1 قاشق چایخوری
لپه
1 فنجان
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

 

پیاز رو نگینی خرد کنید

در روغن با سیر ریز شده و رب انار ( اختیاری ) و نمک و فلفل تفت بدید

وقتی مواد با هم خوب ترکیب شدن، اسفناج کات و آب پز شده رو سرخ کنید

لپه جان رو که از قبل خیس کردیم و با آب پختیم رو به اسفناج ملحق می‌کنیم

مرحله 2

اسفناج و لپه رو با سس انار خوب میکس می‌کنیم تا طعم لازم رو به خودش بگیره

تخم مرغ رو می‌تونید پس اضافه کردن به سبزی هم بزنید یا با زرده هم نزده میل کنید

این دیگه به سلیقه شما بستگی داره

برخی افراد تره اسفناج رو با برنج میل می‌کنند

برخی هم بانان سنگک

البته با نون تست هم بد نمیشه

نوش جان!

ارزش غذایی:

508
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم