لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
تره اسفناج تقریبا شبیه به نرگسی غذای معروف شمالیها است. اما در این رسپی جانبو سراغ تره اسفناج به سبک اردبیل رفتیم. وجه تمایز این خوراک تقریبا رژیمی حضور محترم لپه در رسپیه. برای وعده صبحانه و شام یه پیشنهاده مناسبه. گیاه خوارانی که منع مصرف لبنیات رو ندارن هم میتونن رو این غذا حساب باز کنن. تره اسفناج رو با جانبو مگ درست کن.
نکته:
استفاده از رب انار و لپه پخته در این غذا اختیاری است!
پیاز رو نگینی خرد کنید
در روغن با سیر ریز شده و رب انار ( اختیاری ) و نمک و فلفل تفت بدید
وقتی مواد با هم خوب ترکیب شدن، اسفناج کات و آب پز شده رو سرخ کنید
لپه جان رو که از قبل خیس کردیم و با آب پختیم رو به اسفناج ملحق میکنیم
اسفناج و لپه رو با سس انار خوب میکس میکنیم تا طعم لازم رو به خودش بگیره
تخم مرغ رو میتونید پس اضافه کردن به سبزی هم بزنید یا با زرده هم نزده میل کنید
این دیگه به سلیقه شما بستگی داره
برخی افراد تره اسفناج رو با برنج میل میکنند
برخی هم بانان سنگک
البته با نون تست هم بد نمیشه
نوش جان!