لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
در فلسفه آشپزی ایتالیایی کیفیت مواد تشکیل دهنده مهمتر از پیچیدگی فرآیند پخت و پز است. دستور پخت تالیاتی این موضوع را به خوبی نشان می دهد. فقط چند ماده اولیه ساده اما تاثیرگذار نتایج فوق العادهای ایجاد می کند! این پاستا به شکل لانههای کوچک است که در بخشی از ایتالیا به نام فتوچینی نیز شهرت دارد. این دستور پخت ساده و سریع برای شبهایی که یک غذای خوشمزه دلتان میخواهد اما وقت آشپزی ندارید پیشنهاد میشود. پاستا تالیاتلی با سس گوجه فرنگی را با مجله آشپزی جانبو درست کنید.
یک قابلمه بزرگ پر از آب بگذارید و آن را به جوش آورید. وقتی جوش آمد کمی نمک و پاستا بگذارید، 1دقیقه کمتر از آنچه بسته شما پیشنهاد می کند بپزید، می تواند بین 7-10 دقیقه متغیر باشد. به یاد داشته باشید وقتی آن را با سس ترکیب می کنید باز به پختن ادامه می دهد پس کمی کمتر از زمان بسته آنرا در آب میجوشانیم تا در زمان پخت در سس له نشود.
در حالی که ماکارونی در حال پختن است، روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط قرار دهید و بیکنها را بپزید تا تقریباً هیچ چربی قابل مشاهده ای نداشته باشد، سیر و مقداری فلفل چیلی را در صورت استفاده اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه تفت دهید، سپس گوجه فرنگی و نیمی از ریحان خود را اضافه کنید. اجازه دهید مواد پخته شود و روی حرارت ملایم قرار دهید تا همزمان پاستا پخته شود.
وقتی پاستا پخته شد، آن را آبکش کنید. برگ های ریحان را درشت درشت خرد کنید. سپس به سادگی موزارلای تازه خود را با دستان خود مستقیماً داخل ماهیتابه له کنید و پاستا را به آن اضافه کنید.
موزارلای تازه را به آرامی در پاستا روی حرارت ملایم هم بزنید، اگر سس شما کمی خشک شد، مقداری آب اضافه کنید. به محض اینکه موزارلا ذوب شد و رشته شد، حرارت را کم کنید.
بلافاصله پاستا را با کمی پارمزان رنده شده گارنیش و سرو کنید.
نوش جان