Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا سلامت پاستا تالیاتلی با سس گوجه فرنگی

دستور تهیه پاستا تالیاتلی با سس گوجه فرنگی

کد رسپی: 01033301

در فلسفه آشپزی ایتالیایی کیفیت مواد تشکیل دهنده مهم‌تر از پیچیدگی فرآیند پخت و پز است. دستور پخت تالیاتی این موضوع را به خوبی نشان می دهد. فقط چند ماده اولیه ساده اما تاثیرگذار نتایج فوق العاده‌ای ایجاد می کند! این پاستا به شکل لانه‌های کوچک است که در بخشی از ایتالیا به نام فتوچینی نیز شهرت دارد. این دستور پخت ساده و سریع برای شب‌هایی که یک غذای خوشمزه دلتان می‌خواهد اما وقت آشپزی ندارید پیشنهاد می‌شود. پاستا تالیاتلی با سس گوجه فرنگی را با مجله آشپزی جانبو درست کنید.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 01 اسفند 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
5 دقیقه
مدت پخت:
15 دقیقه
تعداد بشقاب:
6

مواد لازم:

روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری
ریحان
6 برگ
سیر
2 حبه
بیکن
100 گرم
پودر فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری
موزارلا
1 فنجان، خرد شده
پنیر پارمسان رنده شده
1 فنجان
نمک
1 قاشق چایخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

 

یک قابلمه بزرگ پر از آب بگذارید و آن را به جوش آورید. وقتی جوش آمد کمی نمک و پاستا بگذارید، 1دقیقه کمتر از آنچه بسته شما پیشنهاد می کند بپزید، می تواند بین 7-10 دقیقه متغیر باشد. به یاد داشته باشید وقتی آن را با سس ترکیب می کنید باز به پختن ادامه می دهد پس کمی کمتر از زمان بسته آنرا در آب میجوشانیم تا در زمان پخت در سس له نشود.

مرحله 2

در حالی که ماکارونی در حال پختن است، روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و بیکن‌ها را بپزید تا تقریباً هیچ چربی قابل مشاهده ای نداشته باشد، سیر و مقداری فلفل چیلی را در صورت استفاده اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه تفت دهید، سپس گوجه فرنگی و نیمی از ریحان خود را اضافه کنید. اجازه دهید مواد پخته شود و روی حرارت ملایم قرار دهید تا همزمان پاستا پخته شود.

مرحله 3

وقتی پاستا پخته شد، آن را آبکش کنید. برگ های ریحان را درشت درشت خرد کنید. سپس به سادگی موزارلای تازه خود را با دستان خود مستقیماً داخل ماهیتابه له کنید و پاستا را به آن اضافه کنید.

 

موزارلای تازه را به آرامی در پاستا روی حرارت ملایم هم بزنید، اگر سس شما کمی خشک شد، مقداری آب اضافه کنید. به محض اینکه موزارلا ذوب شد و رشته شد، حرارت را کم کنید.

بلافاصله پاستا را با کمی پارمزان رنده شده گارنیش و سرو کنید.

 

نوش جان

ارزش غذایی:

975
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
نمک
سدیم