لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
سوشی یکی از غذاهای روز و پرطرفدر ژاپنیه که در چند سال اخیر بین ایرانی ها هم محبوب شده. این خوراک با جلبک، برنج، ماهی خام و نمک پخته و با سس سویا سرو میشه. قلمرو پیتزا به سوشی هم کشیده شده و این روزها در برخی کشورهای آسیای شرقی و امریکا پیتزا سوشی بین طرفدارای خودش دیده میشه. خمیر این پیتزا برنج مخصوصه که در این رسپی جانبو مگ بهش میپردازیم.
برنج، نمک و شکر همراه آب در یک قابلمه مخلوط کنید و بزارید 10 دقیقه بمونه. بعد روی حرارت ملایم برای 20 دقیقه اجازه بدید برنج بپزه. وقیت برنج پخت روی یک کاغذ شیرینی پزی پخش کنید.
روغن بادام زمینی یا روغن زیتون رو داخل یه ماهیتابه گرد حرارت
برنج رو اضافه کنید و از هر 2 طرف جوری تفت بدین که طلایی بشه و توی بشقاب گرد بزارین.
سس مایونز روی برنج پخش کنید.
اول سالمون رو بچین، به ترتیب جوری که یه حلقه زیبایی رو تشکیل بده و همه مخلفات روی پیتزا پیدا باشه، خیار، ماهی تن و آواکادو رو قرار بدین. هالوپینو ترشی زنجبیل رو آواکادو اون وسط بزارین.
در آخر سویا سس و کنجد سیاه روی سطح پیتزا بریزید.
این غذا به فر نیازی نداره.
( در صورت امکان از سرکه برنج استفاده کنید)
نوش جان!