Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا سلامت پیتزا سوشی

دستور تهیه پیتزا سوشی

کد رسپی: 01023000

سوشی یکی از غذاهای روز و پرطرفدر ژاپنیه که در چند سال اخیر بین ایرانی ها هم محبوب شده. این خوراک با جلبک، برنج، ماهی خام و نمک پخته و با سس سویا سرو میشه. قلمرو پیتزا به سوشی هم کشیده شده و این روزها در برخی کشورهای آسیای شرقی و امریکا پیتزا سوشی بین طرفدارای خودش دیده میشه. خمیر این پیتزا برنج مخصوصه که در این رسپی جانبو مگ بهش می‌پردازیم.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 06 خرداد 1403
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
سخت
مدت آماده‌سازی:
120 دقیقه
مدت پخت:
30 دقیقه
تعداد بشقاب:
2

مواد لازم:

آب
3 فنجان
برنج سفید
2 فنجان
سرکه سیب
1 قاشق غذاخوری
نمک
2 قاشق چایخوری
سس مایونز بدون کلسترول
2 قاشق غذاخوری
ماهی سالمون صورتی
100 گرم
آووکادو
1 فنجان
خیار
1 عدد متوسط
فلفل هالوپینو
1 فنجان، خرد شده
سس سویا
1 قاشق غذاخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

برنج، نمک و شکر همراه آب در یک قابلمه مخلوط کنید و بزارید 10 دقیقه بمونه. بعد روی حرارت ملایم برای 20 دقیقه اجازه بدید برنج بپزه. وقیت برنج پخت روی یک کاغذ شیرینی پزی پخش کنید.

روغن بادام زمینی یا روغن زیتون رو داخل یه ماهیتابه گرد حرارت

برنج رو اضافه کنید و از هر 2 طرف جوری تفت بدین که طلایی بشه و توی بشقاب گرد بزارین.

سس مایونز روی برنج پخش کنید.

اول سالمون رو بچین، به ترتیب جوری که یه حلقه زیبایی رو تشکیل بده و همه مخلفات روی پیتزا پیدا باشه، خیار، ماهی تن و آواکادو رو قرار بدین. هالوپینو ترشی زنجبیل رو آواکادو اون وسط بزارین.

در آخر سویا سس و کنجد سیاه روی سطح پیتزا بریزید.

 

این غذا به فر نیازی نداره.

( در صورت امکان از سرکه برنج استفاده کنید)

نوش جان!

ارزش غذایی:

1052
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم