Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا فرنگی اسپاگتی و گوشت قلقلی

دستور تهیه اسپاگتی و گوشت قلقلی

کد رسپی: 01033201

اگر طرفدار غذاهای پاستایی با گوشت چرخکرده قلقلی هستید، حتما این غذا را امتحان کنید. دنیای پاستاها از تنوع بالایی برخوردار است. اگر کمی خلاقیت خرج کنید از یک ماکارونی کلیشه‌ای یک خوراک هیجان انگیز با امضا خودتان خواهید ساخت. حین آشپزی عاشق آنچه که می‌خواهید ارائه بدهید باشید. خب برویم این غذای ساده اما بی‌نهایت خوشمزه ایتالیایی رو با عنوان اسپاگتی و گوشت قلقلی را طبق مجله آشپزی جانبو مهیا کنیم.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 01 اسفند 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
20 دقیقه
مدت پخت:
45 دقیقه
تعداد بشقاب:
8

مواد لازم:

نان تست
3 عدد
آب
1 فنجان
گوشت چرخ کرده
900 گرم
سیر
4 حبه
پنیر پارمسان رنده شده
1 فنجان
تخم مرغ
1 عدد متوسط
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
آرد گندم سفید
100 گرم
اسپاگتی
400 گرم
نمک
2 قاشق چایخوری
روغن زیتون
3 قاشق غذاخوری
سس گوجه (کچاپ)
1 قاشق غذاخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

تکه‌های نان را با ²⁄³ پیمانه آب ترکیب کنید و ۵ دقیقه کنار بگذارید سپس با چنگال له کنید.

در یک کاسه بزرگ 900 گرم گوشت چرخ کرده، ¼ پیمانه پنیر پارمزان، ۴ حبه سیر خرد شده، ۱ قاشق چایی خوری نمک، ½ قاشق چایی خوری فلفل سیاه، ۱ عدد تخم مرغ و نان له شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

 

مرحله 2

یک کوفته گوشت قلقلی به اندازه یک اسکوپ بستنی در بیاورید. کوفته ها را در آرد بغلتانید. یک تابه عمیق را روی گاز بگذارید با حرارت متوسط با حدود ۳ قاشق غذاخوری روغن گرم کنید. کوفته ها رو در ۲ دسته بدون شلوغ کردن ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید تا  همه طرف های آن  قهوه‌ای شوند ( حدود ۶ یا ۲ دقیقه از هر طرف ) کوفته‌ها را بردارید و کنار بگذارید.

سس ماریانارا ، را آماده کنید کوفته ها را به آن اضافه کنید و حرارت زیر آن را کم کنید درب آن را بگذارید و اجازه دهید ۵ دقیقه با سس پخته شوند.

پاستا را طبق دستور روی بسته آن بپزید بعد آن را آبکش کنید و به قابلمه برگردانید. سس و کوفته‌ها را روی اسپاگتی بریزید و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند. برای سرو روی آن را با پنیر پارمزان و ریحان تازه تزیین کنید.

ارزش غذایی:

153870
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
نمک
سدیم