لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
اگر طرفدار غذاهای پاستایی با گوشت چرخکرده قلقلی هستید، حتما این غذا را امتحان کنید. دنیای پاستاها از تنوع بالایی برخوردار است. اگر کمی خلاقیت خرج کنید از یک ماکارونی کلیشهای یک خوراک هیجان انگیز با امضا خودتان خواهید ساخت. حین آشپزی عاشق آنچه که میخواهید ارائه بدهید باشید. خب برویم این غذای ساده اما بینهایت خوشمزه ایتالیایی رو با عنوان اسپاگتی و گوشت قلقلی را طبق مجله آشپزی جانبو مهیا کنیم.
تکههای نان را با ²⁄³ پیمانه آب ترکیب کنید و ۵ دقیقه کنار بگذارید سپس با چنگال له کنید.
در یک کاسه بزرگ 900 گرم گوشت چرخ کرده، ¼ پیمانه پنیر پارمزان، ۴ حبه سیر خرد شده، ۱ قاشق چایی خوری نمک، ½ قاشق چایی خوری فلفل سیاه، ۱ عدد تخم مرغ و نان له شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
یک کوفته گوشت قلقلی به اندازه یک اسکوپ بستنی در بیاورید. کوفته ها را در آرد بغلتانید. یک تابه عمیق را روی گاز بگذارید با حرارت متوسط با حدود ۳ قاشق غذاخوری روغن گرم کنید. کوفته ها رو در ۲ دسته بدون شلوغ کردن ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید تا همه طرف های آن قهوهای شوند ( حدود ۶ یا ۲ دقیقه از هر طرف ) کوفتهها را بردارید و کنار بگذارید.
سس ماریانارا ، را آماده کنید کوفته ها را به آن اضافه کنید و حرارت زیر آن را کم کنید درب آن را بگذارید و اجازه دهید ۵ دقیقه با سس پخته شوند.
پاستا را طبق دستور روی بسته آن بپزید بعد آن را آبکش کنید و به قابلمه برگردانید. سس و کوفتهها را روی اسپاگتی بریزید و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند. برای سرو روی آن را با پنیر پارمزان و ریحان تازه تزیین کنید.