لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
وقت این رسیده که اینقدر سوتی ندیم و به جاش سوتی پلو اردبیل رو با هم درست کنیم. این غذا معمولا در شب چهارشنبه سوری بین مردمان آذری و اردبیلی سرو میشه. برنج، شیر، زعفران و گلاب از مواد اصلی این غذا است. سوتی پلو جون میده برای یه شب زمستونی و نزدیک به بهار. کمی شبیه به دمی باقالی یا ته چینه با این تفاوت که تخم مرغ یا باقالی نداره و برنج به جای آب با شیر به مرحله پخت میرسه. رسپی سوتی پلو رو بریم با جانبو داشته باشیم.
پس از شستشوی برنج و خیساندن آن با نمک در یک قابلمه مناسب به تعدادی که هستین برنج رو با شیر (به جای آب) به نقطه جوش برسانید.
گلاب، زردچوبه و زعفران رو به برنج اضافه نمایید تا دم بکشه
در یک ماهیتابه دیگه، کره ذوب شده رو با کشمش و خلال بادام یا پسته و یا هر دو مخلوط میکنیم تا کمی نرم بشن. ( بهتره از قبل خلال رو با آب یا گلاب خیس کنید)
کشمش که پف کرد یعنی پخته شده.
برنج رو پس از دم کشیدن داخل ظرف مورد نظرتون که بهتره یک بشقاب گل سرخی متعلق به مادربزرگ باشه سرو کنید
روی سوتی پلو رو با کشمش، خلال و پیازداغ تزئین کنید.