Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی سوتی پلو

دستور تهیه سوتی پلو

کد رسپی: 1070128

وقت این رسیده که اینقدر سوتی ندیم و به جاش سوتی پلو اردبیل رو با هم درست کنیم.  این غذا معمولا در شب چهارشنبه سوری بین مردمان آذری و اردبیلی سرو میشه. برنج، شیر، زعفران و گلاب از مواد اصلی این غذا است. سوتی پلو جون میده برای یه شب زمستونی و نزدیک به بهار. کمی شبیه به دمی باقالی یا ته چینه با این تفاوت که تخم مرغ یا باقالی نداره و برنج به جای آب با شیر به مرحله پخت میرسه. رسپی سوتی پلو رو بریم با جانبو داشته باشیم.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 09 خرداد 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
ساده
مدت آماده‌سازی:
30 دقیقه
مدت پخت:
60 دقیقه
تعداد بشقاب:
3

مواد لازم:

برنج سفید
4 فنجان
شیر کامل
4 فنجان
زعفران
2 قاشق چایخوری
کشمش
1 فنجان
کره
2 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر زردچوبه
1 قاشق چایخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

پس از شستشوی برنج و خیساندن آن با نمک در یک قابلمه مناسب به تعدادی که هستین برنج رو با شیر (به جای آب) به نقطه جوش برسانید.

گلاب، زردچوبه و زعفران رو به برنج اضافه نمایید تا دم بکشه

مرحله 2

در یک ماهیتابه دیگه، کره ذوب شده رو با کشمش و خلال بادام یا پسته و یا هر دو مخلوط می‌کنیم تا کمی نرم بشن. ( بهتره از قبل خلال رو با آب یا گلاب خیس کنید)

کشمش که پف کرد یعنی پخته شده.

برنج رو پس از دم کشیدن داخل ظرف مورد نظرتون که بهتره یک بشقاب گل سرخی متعلق به مادربزرگ باشه سرو کنید

روی سوتی پلو رو با کشمش، خلال و پیازداغ تزئین کنید.

ارزش غذایی:

2061
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم