Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی سوغان سو

دستور تهیه سوغان سو

کد رسپی: 1070123

 در لیست غذاهای بومی اردبیل تا دلتان بخواهد غذاهای آبکی دیده می‌شود. این تنوع آش برای افرادی که اهل این طور غذاها هستن عالیه. سوغان سو اردبیلی برای فصل برف، بارون و سرما مناسبه و تخم مرغ، پیاز و رشته از محتویات اصلی این غذا حساب میشه. در ادامه با رسپی سوغان سو همراه جانبو باشین.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 07 خرداد 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
آسان
مدت آماده‌سازی:
15 دقیقه
مدت پخت:
20 دقیقه
تعداد بشقاب:
2

مواد لازم:

پیاز
1 عدد متوسط
تخم مرغ
2 عدد متوسط
روغن آفتابگردان
5 قاشق غذاخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1
 

این غذا به راحتی و در عرض یک چشم بر هم زدن آماده میشه.

اول از همه پیازها رو در روغن تفت میدیم و بعد از اینکه سرخ شد بهش آب اضافه می‌کنیم تا بجوشه.

حدود 2 دقیقه بعد رشته رو وارد ماجرا می‌کنیم و تخم مرغ رو بعد از 5 دقیقه اضافه می‌کنیم.

فقط حواستون باشه که سفیده از زرده جدا نشه.

1 دقیقه بعد زیر اجاق رو خاموش کنید

این غذا رو با نان و بدون نون هم سرو می‌کنن.

برای وعده شام یه پیشنهاد تاثیرگذاره!

 

نوش جان!

 

 

 

 

ارزش غذایی:

788
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم