لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
در لیست غذاهای بومی اردبیل تا دلتان بخواهد غذاهای آبکی دیده میشود. این تنوع آش برای افرادی که اهل این طور غذاها هستن عالیه. سوغان سو اردبیلی برای فصل برف، بارون و سرما مناسبه و تخم مرغ، پیاز و رشته از محتویات اصلی این غذا حساب میشه. در ادامه با رسپی سوغان سو همراه جانبو باشین.
این غذا به راحتی و در عرض یک چشم بر هم زدن آماده میشه. اول از همه پیازها رو در روغن تفت میدیم و بعد از اینکه سرخ شد بهش آب اضافه میکنیم تا بجوشه. حدود 2 دقیقه بعد رشته رو وارد ماجرا میکنیم و تخم مرغ رو بعد از 5 دقیقه اضافه میکنیم. فقط حواستون باشه که سفیده از زرده جدا نشه. 1 دقیقه بعد زیر اجاق رو خاموش کنید این غذا رو با نان و بدون نون هم سرو میکنن. برای وعده شام یه پیشنهاد تاثیرگذاره!
نوش جان!
|