Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا فرنگی پیتزا سیسیلی

دستور تهیه پیتزا سیسیلی

کد رسپی: 01020200

جزیره سیسیل در جنوب ایتالیا و دریای مدیترانه واقع شده و آب و هوای نسبتا گرمی داره. گوته نویسنده مشهور آلمانی در سفری که به سیسیل داشته از شهری یاد کرده که بدون مردمش و پیتزا هیچ روحی نداره. البته جناب گوته از دیدگاه خودشون کمی اغراق فرمودن، کافیه سیسیل رو در گوگل سرچ کنین تا از زیبایی های بصری این خطه مدیترانه ای لذت ببرین. بریم سراغ طرز تهیه یه پیتزا سیسیلی جذاب به روش خانگی در مجله آشپزی جانبو!

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 06 خرداد 1403
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
30 دقیقه
مدت پخت:
10 دقیقه
تعداد بشقاب:
4

مواد لازم:

نان نیمه آماده پیتزا
4 عدد
سس گوجه (کچاپ)
3 قاشق غذاخوری
زیتون
10 عدد متوسط
فلفل هالوپینو
1 فنجان، خرد شده
روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری
موزارلا
2 فنجان، خرد شده

مراحل آشپزی:

مرحله 1

خمیر پف کرده رو ورز میدیم تا هواگیری بشه و یه پیتزا سیسلی خوب بهمون بده. ( خمیر این پیتزا به طور معمول به شکل مستطیلی است که در صورت امکان در خانه می‌توانید آماده کنید)

.سینی فر مستطیلی رو با روغن زیتون چرب و خمیر رو پهن می‌کنیم و 10 دقیقه در دمای فر قرار میدیم

خب به فصل جذاب رسپی پیتزا سیسیلی رسیدیم!

تاپینگمون چی بود؟

  • کمی روغن زیتون روی خمیر
  • سس گوجه مخصوص
  • کمی هالوپینو که خیلی تنده
  • زیتون
  • پنیر موزارلا تازه ( رنده شده یا ورقه شده)

هر چقدر دلت خواست از این مخلفات رو پیتزات بریز

سیسیلی رو برای 20 دقیقه تو دمای 500 درجه فارنهایت فر بزار!

این شما و این هم یه پیتزا ناب ایتالیایی

مواظب باش دستت نسوزه!

نوش جان.

 

ارزش غذایی:

2194
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم