Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو

دستور تهیه شلکینه

کد رسپی: 1070419

شلکینه رو با آرد، شکر و نمک درست می‌کنند. شکل نهایی این رسپی شبیه به نان هست. این نان حاوی روغن حیوانی است که گویند خاصیت دارد.

روغن حیوانی به کاهش التهاب مفاصل و سلامت پوست کمک می‌کنه. چرا؟!

چون حاوی ویتامین A و اسید چرب امگا 3 است و این منابع ویتامینه و معدنی به تداوم بهبود کارکرد دستگاه گوارش هم کمک می‌کند. طرز تهیه شلکینه به سبک ایلامی زحمت چندانی ندارد و یا تبحری که ما از شما سراغ داریم چیز خوبی از آب درمی‌آید. با جانبو مگ همراه باشید.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 03 مرداد 1403
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
سخت
مدت آماده‌سازی:
360 دقیقه
مدت پخت:
180 دقیقه
تعداد بشقاب:
3

مواد لازم:

شیر پرچرب
2 فنجان
زرده تخم مرغ
5 عدد متوسط
آرد گندم
1 فنجان
روغن حیوانی
3 قاشق غذاخوری
شکر
3 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
شیره توت سفید
6 قاشق چایخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

آرد الک شده، شکر و نمک را در قابلمه با هم مخلوط کنید.

شیر سرد رو اضافه کنید و با آرامش هم بزنید.

دونه دونه زرده تخم مرغ رو بشکونید و به حرکت هم زدن ادامه بدین.

حالا نوبت به زعفران میرسه که به این ترکیب باید اضافه کنید.

با همزن دستی تا جایی که قدرت داری هم بزن تا مواد به یکدستی برسه.

مرحله 2

تابه رو با روغن حیوانی یا کره چرب کنید.

قداری از خمیر رو با یک قاشق بزرگ یا ملاقه در تابه بریزید.

یه جوری پخش کنید تا تمام سطح مایتابه رو خمیر بپوشاند.

لایه باید بسیار نازک باشه

اجازه بدین رنگش طلایی بشه

دیگه آماده است!

تو بشقاب مورد نظرتون سرو کنید

روی شلکینه رو با شیره توت سفید و روغن حیوانی دیزاین کنید

 

نوش جان!

ارزش غذایی:

کلسیم
3003
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم
قند‌ها