Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی شله امیری

دستور تهیه شله امیری

کد رسپی: 1070403
5.0 (1)
1 دیدگاه

شله امیری یکی از غذاهای خوب ایلامیه که سرشار از پروتئین. ترکیب اصلی این غذا با ماش هست. ماش پروتئین داره و برای سلامت قلب و کاهش وزن توصیه شده. برای روزهای سرد زمستان و همینطور موقعیت جغرافیایی که شهر ایلام داره، تناول شله امیری یه پیشنهاد اغواگره

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 19 شهریور 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
15 دقیقه
مدت پخت:
40 دقیقه
تعداد بشقاب:
4

مواد لازم:

برنج سفید
1 فنجان
ماش
1 فنجان
پیاز
1 عدد متوسط
روغن آفتابگردان
2 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
پودر زردچوبه
1 قاشق چایخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

همیشه سعی کنید که مثل یک ایلامی اصیل شله امیری رو درست کنید.

اول از همه ماش رو بعد از شستشو میزارید با آب بپزه.

ماش‌ها رو پس از پخت چنگ بزنید تا تفاله‌ها جدا بشن. (یادتون باشه که تفاله‌ها رو بریزید دور)

اما آب ماش رو دور نریزید

قابلمه رو بزارید رو حرارت و برنج خیس کرده رو اضافه کنید

کمی هم نمک  بزنید

 

مرحله 2

برنج که نیم‌پز شد، پیاز سرخ کرده رو بهش اضافه می‌کنیم

فلفل سیاه و زردچوبه رو هم همینطور

تا نیم ساعت اجازه بدین تا بپزه

حواستون باشه که زیاد سفت نشه

شله امیری آماده است!

برای تزئین از پیاز داغ و نعنا داغ می‌تونید استفاده کنید.

 

نوش جان!

ارزش غذایی:

1223
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم

5.0 از 5
1 امتیاز ثبت شده
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0