لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
شما هم مثل بیشتر آدمهای دنیای امروز به دنبال چشیدن طعمهای مختلف هستید؟ و یا از تجربه چیزهای جدید تا ابد خوشحال میشوید؟ چه جالب! ما هم همینطور. خب در این مقاله به سراغ یکی از غذاهای ملل، به نام شنیسل یا شنیتسل با تلفظ و نوشتار صحیح شنیسل میرویم. ریشه این لغت و اصالت این غذا به کشورهای آلمان و اتریش برمیگرد. شنیسلی به دست یک اشکنازی در دنیا گسترده شد؟ اما با سایهای از ظن و گمان، مهاجرین اروپایی بر این عقیده اصرار دارند که شنیسل را آنها از اروپای شمالی و مرکزی به شرق منتقل کردند. به همین دلیل همواره در تلاش برای طبخ بهترین شنیسل بودهاند.
وین پایتخت کشور اتریش است که از زیباییهای بصری و تکنولوژی معقولی برای زندگی برخوردار است. وین مهد پرورش و پیشرفت موسیقی دانان مشهور جهان مثل موزارت، زیگفرید، پارادیس و مالر است. وین، شهر فرهنگ و هنر و شنیسلهای سرآشپز پسندانه است. کافی است به یکی از کافه رستورانهای دل یا لوکس سر بزنید. یک بشقاب شنیسل با سس مخصوص و پوره سیب زمینی سفارش بدید. به یاد ما هم باشید. البته در خانه هم درست کنیم بهمون خوش میگذره.
بدن انسان به هر سه وعده غذایی نیاز دارد. شنیسل مناسب افرادی است که از رژیم کم کربوهیدرات پیروی میکنند. برای وعده شام بدون برنج با یک عدد سیب زمینی متوسط این غذا رو در منو غذایی خود داشته باشید. با توجه به ذائقهای که دارید از گوشت گوسفند یا مرغ میتوانید استفاده کنید.
این غذا به راحتی با لایهای از سینه مرغ (ترجیحا فیله مرغ) درست میشه
ایتدا فیله یا سینه مرغ (سینه مرغ از وسط برش داده شود) را با بیفتک کوب بین نایلکس پهن و نازک کنید.
در همین حین در ماهیتابه روغن بریزید. روغن به مقداری باشه که فیله ها داخلش فرو برن و حدود یک سانت عمق روغن باشه.
روغن که داغ شد حتما شعله را کم کنید تا هم روغن دود نکنه و هم اینکه شنیسل مغز پخت بشه.
*نکته مهم اینه که این مرحل به ترتیب انجام بشه و بعد از داغ شدن روغن مرغ رو داخلش بندازید!
در ادامه در یک کاسه دو عدد تخم مرغ رو هم بزنید. (جهت بالابردن کیفیت آشپزی میتونید از زرده خالی استفاده کنید تا روغن کف نکنه و بوی سفیده نگیره)
در ظرفی آرد سفید و در ظرفی دیگر پودر سوخاری بریزید.
حالا تکههای فیله را ابتدا در آرد سفید و بعد داخل تخم مرغ خوب غلط بدید تا کاملا آغشته به تخم مرغ شود.
الان نوبت پودر سوخاری است، فیله را داخل پودر سوخاری غلط بدهید. (میتوانید از انواع پودر معمولی یا تند استفاده کنید)
فیله ها را داخل روغن بیاندازید، بعد از حدود هفت دقیقه (بسته به دمای ماهیتابه شما) شنیسل آماده است.
برای تنوع در طراحی بشقاب غذایی بهتون پیشنهاد میکنیم به سبک وینی، پوره سیب زمینی آمیخته به کره و لیمو ترش را هم کنار بشقاب قرار بدهید.
همچنین سرو سیب زمینی سرخ کرده در کنار شنیسل رایج است.
نوش جان!