لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
کباب ساج یکی از غذاهای گوشتی و خوش خوراک مناطق آذری نشین است. اگر همیشه از خوردن غذا با گوشت گوسفند لذت میبرید حتما ساج کباب رو امتحان کنید. پیشنهاد میشه که ساج کباب رو با کمی نان پیتا یا فقط یک کفگیر برنج برای حفظ سلامتی و ظاهری جذاب میل کنید. بریم با هم ساج کباب اردبیلی رو در جانبو مگ داشته باشید.
ابتدا تکههای گوشت رو با پیاز و آب برای 30 دقیقه میزاریم تا بپزه. داخل ماهیتابه دیگری روغن رو داغ و پیاز نازک خلالی شده رو اضافه میکنیم.
کمی از آب گوشت رو برمیداریم.
گوشت نیمه پخته رو با پیاز تو روغن طلایی شده ترکیب میکنیم با مقداری نمک و فلفل تفت میدیم.
کف یک کاسه نسبتا گود رو با نان خشک خرد شده پر میکنیم، مقداری آب گوشت تا جایی که نان خیس بشه روی نان خشک میریزیم.
ماست و سیر ریز خرد شده (در صورتی که اهل سیر خام یا کلا سیر نیستید میتونید ساقه پیازچه خرد شده جایگزین کنید) رو اضافه میکنیم.
حالا وقت اصل موضوع و سرو خوراک روی نان خشک و ماسته
نوش جان!
نکته: