Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی ساج کباب

دستور تهیه ساج کباب

کد رسپی: 1070120

کباب ساج یکی از غذاهای گوشتی و خوش خوراک مناطق آذری نشین است. اگر همیشه از خوردن غذا با گوشت گوسفند لذت می‌برید حتما ساج کباب رو امتحان کنید. پیشنهاد میشه که ساج کباب رو با کمی نان پیتا یا فقط یک کفگیر برنج برای حفظ سلامتی و ظاهری جذاب میل کنید. بریم با هم ساج کباب اردبیلی رو در جانبو مگ داشته باشید.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 03 خرداد 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
20 دقیقه
مدت پخت:
60 دقیقه
تعداد بشقاب:
2

مواد لازم:

گوشت بره
1000 گرم
ماست ساده
1 فنجان
پیاز
3 عدد متوسط
کره
2 قاشق غذاخوری
سیر
3 حبه
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
2 قاشق چایخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

ابتدا تکه‌های گوشت رو با پیاز و آب برای 30 دقیقه میزاریم تا بپزه. داخل ماهیتابه دیگری روغن رو داغ و پیاز نازک خلالی شده رو اضافه می‌کنیم.

کمی از آب گوشت رو برمی‌داریم.

گوشت نیمه پخته رو با پیاز تو روغن طلایی شده ترکیب می‌کنیم با مقداری نمک و فلفل تفت میدیم.

مرحله 2

کف یک کاسه نسبتا گود رو با نان خشک خرد شده پر می‌کنیم، مقداری آب گوشت تا جایی که نان خیس بشه روی نان خشک می‌ریزیم.

ماست و سیر ریز خرد شده (در صورتی که اهل سیر خام یا کلا سیر نیستید می‌تونید ساقه پیازچه خرد شده جایگزین کنید) رو اضافه می‌کنیم.

حالا وقت اصل موضوع و سرو خوراک روی نان خشک و ماسته

نوش جان!

نکته:

  • سیر رو میشه با گوشت سرخ کرد
  • نان خشک رو میشه با مخلوط گوشت داخل تابه هم مخلوط کرد

ارزش غذایی:

3273
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم