Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا سالاد سالاد روتینی با بیکن

دستور تهیه سالاد روتینی با بیکن

کد رسپی: 010806

بیکن، گوشت نمک سود و خشک شده خوک است (در کشورهای اسلامی با گوشت‌های حلالی مانند گوشت گوسفند، گوساله، مرغ و بوقلمون نیز درست می‌شود) که مردم چین باستان به این روش آن را نگهداری و مصرف می‌کردند. این متد به تدریج توسط جهانگردان و بازرگانان به اروپا و آمریکا آمد. کلمه بیکن در زبان‌های آلمانی و فرانسوی ریشه دارد. امروزه بیکن یکی از جذاب‌ترین خوراک‌ها است. انگلیسی‌ها از بیکن در کنار صبحانه همراه با لوبیا و تخم مرغ نیمرو استفاده می‌کنند. پیتزا بیکن هم در ایتالیا و امریکا برای خودش امپراتوری دارد. بیکن هم به شکل خشک و هم دودی پرطرفدار است.

روتینی نوعی پاستا است که شکل آن را در تصویر این دستور غذا می‌بینید. البته در ایران با نام پاستا فنری معروف است.

در این مقاله مجله آشپزی جانبو سالاد روتینی با بیکن را برای شما عزیزان منتشر کرده‌ایم. اگر دنبال غذاهای متفاوت، متنوع و لذیذ هستید این مطلب را تا انتها ادامه دهید.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 04 دی 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
آسان
مدت آماده‌سازی:
20 دقیقه
مدت پخت:
10 دقیقه
تعداد بشقاب:
2

مواد لازم:

بیکن
150 گرم
پودر سیر
1 قاشق چایخوری
پودر پیاز
1 قاشق چایخوری
پیازچه
1 فنجان، خرد شده
شوید خشک
2 قاشق چایخوری
پنیر چدار
1 فنجان، خرد شده
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری
خیار
1 عدد متوسط
اسفناج
10 فنجان، خرد شده
سس مایونز بدون کلسترول
2 قاشق غذاخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

چطوری سالاد پاستا روتینی (در ایران با نام پاستا فنری شناخته شده است) با بیکن درست کنیم؟

بیکن‌ها را نواری برش می‌دهیم  و داخل یک کاسه سایز متوسط با پودرها و سبزیجات مخلوط می‌کنیم.

حالا نوبت به پاستا روتینی آب پز شده می‌رسد.

سس سالاد و مایونز را اضافه و در انتها برگ اسفناج را تا جایی که شکل برگ آن تغییر نکند با دیگر مواد سالاد مخلوط می‌کنیم.

اگر دوست دارید می‌توانید کمی روغن زیتون هم با کمی سرکه بالزامیک به این سالاد اضافه کنید.

از پیازچه طبیعی هم می‌توانید به جای پودر آن استفاده کنید.

بگذارید داخل یخچال تا کمی سرد شود، طعم‌ها جا بیفتد و بعد نوش جان کنید.

ارزش غذایی:

938
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
نمک
سدیم