لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
همه چیز و هیچ چیز با قرابیه تبریز!
حس ماجراجویی شکمی رو در تبریز به کار بنداز تا بهت بیشتر خوش بگذره. قرابیه تبریزی شیرینی با مغز بادام هست که در کتاب آشپزی الطبیخ عربی هم از آن با عنوان کوکی عجیب و غریب نام برده شده.
قرابیه چیزی شبیه به کوکیهای فانتزی الانِ! با این تفاوت که از مغز بادام و سفید تخم مرغ بیشتر به جای آرد استفاده شده است.
در قنادیهای اصیل و لوکس این شیرینی ترکی به بهترین نحو تازه و خوشمزه در سینیهای شیرینی چیده شده و آماده برای خرید هستند!
در شهرهای تبریز، ارومیه، زنجان، اردبیل و قزوین دیده میشه.
بریم با جانبو مگ ببینیم چطور قُرابیه تبریز رو درست میکنن.
با ما همراه باشین.
برای تهیه قرابیه تبریزی خوشمزه ابتدای کار پوست اولیه و ثانویه بادام را جدا میکنیم، درون غذاساز میریزیم و میکس میکنیم تا بادام پوره بشه. در ادامه پوره بادام را همراه با شکر درون یک کاسه مناسب میریزیم.
کاسه را درون یخچال قرار میدهیم، اجازه بدین مخلوط پوره بادام به مدت ۸ ساعت استراحت کند. در ادامه، پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج میکنیم، سپس مخلوط پوره را درون چرخ گوشت میریزیم.
حالا مخلوط پوره بادام را چرخ میکنیم، خوب ورز میدهیم تا رنگ آن روشن و سفید شود. توجه داشته باشید در صورتی که خمیر قرابیه سفت بود، به آن سفیده تخم مرغ اضافه کنید، سپس مجددا ورز دهید تا مواد یکدست بشه.
فر رو با حرارت 350 درجه سانتی گراد گرم میکنیم، سینی فر رو با کاغذ روغنی میپوشانیم و بعد خمیر شیرینی قرابیه رو توسط یک قیف ماسورهای به شکل دایرهای روی سینی پایپ میکنیم.
مقداری بادام و پسته خرد شده و شکر روی خمیر میریزیم.
سینی رو بزار طبقه وسط فر!
20 تا 30 دقیقه برای پخت کافیه!
شیرینیها رو بعد از خنک شدن داخل یک ظرف در بسته قرار بدین تا خشک نشه.
قرابیه رو تازه تازه نوش جان کنید.