لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
هر فصلی نشانهها و شگفتیهای خاص خودش را دارد. به پاییز که میرسیم، دلمان یک نقطه دنج، قدم زدن روی برگها، خیره شدن به عناصر تحت تاثیر از گردش طبیعت و طعم و عطر خوراکیهای انحصاری این فصل را میطلبد. کدو حلوایی، فرزند پاییزی است که داخل فر با شکر و کارامل یا در یک سوپ به جرات بینظیر خلاصه میشود. در ادامه این مطلب، طرز تهیه سوپ کدو حلوایی را با روش متفاوت اما ساده برای شما عزیزان تدارک دیدیم.
کدو حلوایی در نواحی گرم و آفتابی رشد میکند. برای اولین بار در سال 1934 توسط شرکت مک کورمیک تجاری شد.
کدو حلوایی حاوی ویتامین A و آنتی اکسیدانهایی است که در کاهش درگیری بیماریهای قلبی، سرطانی و پر خطر موثر هستند. این میوه چربی نسبتا پایین و پروتئین خوبی دارد که برای کاهش وزن پیشنهاد میشود. فیبر، پتاسیم و ویتامین ث موجود در کدو حلوایی برای سلامت و تاخیر در روند پیری پوست، کارساز است. با جانبو مگ همراه باشید.
کدو حلوایی رو تمیز و به قطعات مکعبی کوچک خرد کنید.
پیاز رو ریز خرد کنید و با سیر ریز شده داخل ماهیتابه با روغن و کره تفت بدهید ( برای سلامت بهتر از روغن سرخ کردنی آفتابگردان استفاده کنید)
پیاز و سیر که طلایی شد، کدو حلوایی را اضافه کنید.
در صورت استفاده از کدو سبز، آنها را با حلوایی مخلوط کنید.
کدوها را قبل از اینکه کاملا سرخ شوند، به حالت نیم پز شده در همان ماهیتابه با درب بسته تنها بگذارید تا خوب مغزپخت شوند.
بعد از پخت کامل با گوشتکوب برقی، همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
سپس شیر نارگیل را اضافه کنید( شیر پرچرب هم جایگزین خوبی برای شیر نارگیل است)، زیر شعله را زیاد کنید تا طعم شیر و کدو با هم ترکیب شوند.
نمک و فلفل یادتان نرود.
حالا زمان سرو سوپ رسیده.
از جعفری تازه خرد شده برای روی سوپ استفاده کنید.
نوش جان!