Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی پلو ماش و قمری

دستور تهیه پلو ماش و قمری

کد رسپی: 1070221
4.0 (1)
بدون دیدگاه

ماش از گیاهان بومی هندوستانه و منبع مهمی از انواع ویتامین ب، مس و آنتی اکسیدانی قدتمند برای جلوگیری از سرماخوردگی محسوب میشه. پلو ماش و قمری همراه با گوشت چرخ‌ کرده و زعفران از غذاهای محبوب اصفهانه، خوش خوراکه و برای افرادی که عاشق برنج و سبزیجات هستن یه انتخاب مناسبه. پس وقت رو هدر ندهیم و بریم با جانبو مگ ببینیم که چطور می‌تونیم پلو ماش و قمری درستش کنیم.

نوشته شده توسط احسان آزاد
در تاریخ 19 تیر 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
60 دقیقه
مدت پخت:
80 دقیقه
تعداد بشقاب:
3

مواد لازم:

کلم قمری
3 عدد متوسط
برنج سفید
3 فنجان
گوشت چرخ کرده
200 گرم
ماش
1 فنجان
نخود فرنگی
1 فنجان
جعفری
2 فنجان، خرد شده
گشنیز
2 فنجان
تره
100 گرم
زعفران
4 قاشق چایخوری
پودر زردچوبه
1 قاشق چایخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
-2 قاشق چایخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

ابتدا سبزی‌ها را پس از پاک کردن به‌خوبی شستشو دهید و خرد کنید. سبزی خردشده را با برنج مثل سبزی پلو بپزید.

در همین زمان پیاز رو خرد کرده و در روغن تفت بدین تا طلایی بشه، گوشت چرخ‌کرده پیاز زده و طعم‌دار شده رو ورز بدین، قلقلی کنید و داخل مخلوط پیاز و روغن تفت بدین.

پوست کلم قمری را بگیرید و به صورت خلالی برش بدین (یا رنده کنید).

پس از این‌که گوشت به حالت نیم‌پز درآمد، کلم قمری را به آن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه روی شعله متوسط با یکدیگر بجوشند.

پس از 10 دقیقه تفت، نمک، فلفل، ادویه، زعفران و زردچوبه رو اضافه کنید، کمی آب بریزید و در تابه رو ببندید تا کلم قمری پخته شود.

ماش را به‌خوبی پاک کنید، سپس با آب شستشو دهید. حدود دو تا سه برابر میزان ماش موجود در قابلمه آب به آن اضافه کنید و در ظرفی جداگانه روی حرارت ملایم اجازه دهید به‌خوبی پخته شود.

بریم مرحله بعد…

مرحله 2

حالا وقتش رسیده که برنج و سبزی رو با هم آبکش کنیم

ماش از قبل پخته شده و نخود فرنگی رو به برنج و سبزی اضافه کنید

کف قابلمه رو با کمی روغن چرب کنید، می‌تونید از سیب زمینی هم برای ته دیگ استفاده کنید

قابلمه رو لایه لایه برنج و با مخلوط گوشت و کلم قمری پر کنید

اجازه بدید تا دم بکشه

پلو ماش و قمری آماده است!

با سالاد شیرازی یا ماست و خیار خوب می‌چسبه.

 

نوش جان!

ارزش غذایی:

2343
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم

4.0 از 5
1 امتیاز ثبت شده
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0