لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
ماش از گیاهان بومی هندوستانه و منبع مهمی از انواع ویتامین ب، مس و آنتی اکسیدانی قدتمند برای جلوگیری از سرماخوردگی محسوب میشه. پلو ماش و قمری همراه با گوشت چرخ کرده و زعفران از غذاهای محبوب اصفهانه، خوش خوراکه و برای افرادی که عاشق برنج و سبزیجات هستن یه انتخاب مناسبه. پس وقت رو هدر ندهیم و بریم با جانبو مگ ببینیم که چطور میتونیم پلو ماش و قمری درستش کنیم.
ابتدا سبزیها را پس از پاک کردن بهخوبی شستشو دهید و خرد کنید. سبزی خردشده را با برنج مثل سبزی پلو بپزید.
در همین زمان پیاز رو خرد کرده و در روغن تفت بدین تا طلایی بشه، گوشت چرخکرده پیاز زده و طعمدار شده رو ورز بدین، قلقلی کنید و داخل مخلوط پیاز و روغن تفت بدین.
پوست کلم قمری را بگیرید و به صورت خلالی برش بدین (یا رنده کنید).
پس از اینکه گوشت به حالت نیمپز درآمد، کلم قمری را به آن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه روی شعله متوسط با یکدیگر بجوشند.
پس از 10 دقیقه تفت، نمک، فلفل، ادویه، زعفران و زردچوبه رو اضافه کنید، کمی آب بریزید و در تابه رو ببندید تا کلم قمری پخته شود.
ماش را بهخوبی پاک کنید، سپس با آب شستشو دهید. حدود دو تا سه برابر میزان ماش موجود در قابلمه آب به آن اضافه کنید و در ظرفی جداگانه روی حرارت ملایم اجازه دهید بهخوبی پخته شود.
بریم مرحله بعد…
حالا وقتش رسیده که برنج و سبزی رو با هم آبکش کنیم
ماش از قبل پخته شده و نخود فرنگی رو به برنج و سبزی اضافه کنید
کف قابلمه رو با کمی روغن چرب کنید، میتونید از سیب زمینی هم برای ته دیگ استفاده کنید
قابلمه رو لایه لایه برنج و با مخلوط گوشت و کلم قمری پر کنید
اجازه بدید تا دم بکشه
پلو ماش و قمری آماده است!
با سالاد شیرازی یا ماست و خیار خوب میچسبه.
نوش جان!