لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
کاواتالی یک نوع پاستا است که از آرد سمولینا درست شده است. وجه تمایز کاواتلی با بقیه دوستان در فرم بامزه و صدفی شکل اونهاست. این غذا مناسب برای افرادی است که حوصله و زمان کافی برای آَشپزی دارند. با توجه به اینکه در کشور عزیزمان ایران، احتمال دسترسی به پاستا کاواتلی رو ممکن است به راحتی نداشته باشیم؛ بنابراین بهتره در خانه با کمی آرد سمولینا و آب ماده اولیه این غذا رو آماده کنیم. آرد سمولینا از گندم سخت دوروم هست که حاوی پروتئین و فیبر برای بدنسازی است. رسپی پاستا کاواتلی یه تجربه جالب است که با جانبو مگ از آن لذت خواهید برد.
روی کابینت آشپزخانه یا یک سطح صاف و تمیز ارد و آب رو با هم مخلوط میکنیم. تا جایی که ممکنه ورز بدید تا خمیری شکل بشه. روی خمیر رو با چیزی شبیه به کیسه فریز پوشش بدید. 45 دقیقه تو دمای اتاق قرار بدید. روی همون سطح صاف کمی آرد بپاشید، خیمر استراحت دیده رو پهن و بهصورت نوارهای باریک رول کنید، با چاقو به اندازه 3 سانتیمتر برش بدید، رو هر قطعه از وسط یه شیار ایجاد و کمی باز کنید، دقیقا شکل برخی از صدفهای دریایی. قابلمه آب رو با کمی نمک کمی جوش بیارید و کاواتلی ها رو اضافه کنید تا بپزه. بریم مرحله بعد.
این سس چندان سخت نیست اما بدجور خوب و جذابه!
سیر رو با روغن زیتون تفت میدیم، فلف قرمز و نمک و پنیر پارمسان رو اضافه میکنیم.
اجازه بدین با حرارت طعمها با هم ترکیب بشن.
سس پاستاهای فرمی باید کمی غلیظتر باشه تا پاستا تو عمق سس شناور نشه.
این سس کمی تند هست و برای افرادی که با این موضوع مشکل دارن پیشنهاد نمیشه.
در یک ظرف اشتهابرانگیز، پاستا صدفی رو بریزید و سس رو به مقدار دلخواه اضافه کنید.
چند پر ریحان کار رو زیباتر میکنه.
اینم پاستا کاواتلی خوشمزه جانبو
نوش جان!