Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو

دستور تهیه پاستا کاربونارا

کد رسپی: 01030202

پاستا کاربونارا یکی از انواع پاستاهایی ایتالیایی از شهر رم است. تخم مرغ و بیکن نمک زده به همراه فلفل سیاه مواد اصلی این این پاستا با سس مخصوص هستند. سس این غذا توسط کارگران زغال سنگ در مناطق مرکزی ایتالیا و شهر رم ابداع شده است. جالب اینجاست که به علت وجود گرد ذغال سنگ بر روی این پاستا و رنگ سیاه آن، بعدها برای حفظ هویت این سس بر روی آن مقدار زیادی فلفل سیاه ریخته شده است. با جانبو مگ و طرز تهیه پاستا کاربونارا همراه باشید.

نوشته شده توسط احسان آزاد
در تاریخ 07 اسفند 1401
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
آسان
مدت آماده‌سازی:
30 دقیقه
مدت پخت:
30 دقیقه
تعداد بشقاب:
4

مواد لازم:

تخم مرغ
1 عدد متوسط
فیله گوساله
250 گرم
زرده تخم مرغ
2 عدد متوسط
پنیر پارمسان رنده شده
0.5 فنجان
فلفل قرمز چیلی
1 فنجان، خرد شده
روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
نمک
2 قاشق چایخوری
سیر
3 حبه
بوکاتینی (بوکاچینی)
500 گرم

مراحل آشپزی:

مرحله 1

در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ‌ها و پنیر را هم بزنید تا با هم خوب مخلوط شوند. سپس نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و در کناری بگذارید.

مرحله 2

روغن زیتون و سیر له شده را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید. وقتی سیر شروع به طلایی شدن کرد، از روغن خارج کنید و دور بریزید! فیله را به تابه اضافه کنید. فیله‌ها را حدود 6 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای طلایی شود. سپس با تکه‌های فلفل چیلی اضافه شده مزه دار کنید.

مرحله 3

در همین حین 5 لیتر آب نمک را به جوش بیاورید. پاستا بوکاتینی را طبق دستور نوشته شده روی بسته بپزید. آب آن را آبکش کنید و 2فراموش نکنید 2 فنجان از آب پاستا را برای سس نگه دارید.

مرحله 4

پاستا داغ و فیله را با روغن درون کاسه ریخته و با تخم مرغ و پنیر مخلوط کنید. تخم مرغ ها را همراه پاستا با حرارت ملایم به آرامی تفت دهید تا بپزند. پس از ترکیب، حدود 1/4 (یک چهارم) فنجان از آب پاستا داغ ذخیره شده را اضافه کنید و بریزید داخل قابلمه. اگر ماکارونی خیلی خشک به نظر می رسد، بصورت قطره قطره و کم کم به آب پاستا اضافه کنید. (کودکان پاستا را بصورت نرم دوست دارند!)

مرحله 5

پاستای بوکاتینی به همراه سس کاربونارا شما حاضر است، آن را در ظرف دلخواهتان با مقداری پنیر پارمسان رنده شده سرو کنید. برای تززین می‌توانید از چند برگ ریحان و گوجه گلاسی استفاده نمایید

ارزش غذایی:

2736
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
آهن
پروتئین
سدیم