لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
پاستا کاربونارا یکی از انواع پاستاهایی ایتالیایی از شهر رم است. تخم مرغ و بیکن نمک زده به همراه فلفل سیاه مواد اصلی این این پاستا با سس مخصوص هستند. سس این غذا توسط کارگران زغال سنگ در مناطق مرکزی ایتالیا و شهر رم ابداع شده است. جالب اینجاست که به علت وجود گرد ذغال سنگ بر روی این پاستا و رنگ سیاه آن، بعدها برای حفظ هویت این سس بر روی آن مقدار زیادی فلفل سیاه ریخته شده است. با جانبو مگ و طرز تهیه پاستا کاربونارا همراه باشید.
در یک کاسه بزرگ، تخم مرغها و پنیر را هم بزنید تا با هم خوب مخلوط شوند. سپس نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و در کناری بگذارید.
روغن زیتون و سیر له شده را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید. وقتی سیر شروع به طلایی شدن کرد، از روغن خارج کنید و دور بریزید! فیله را به تابه اضافه کنید. فیلهها را حدود 6 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای طلایی شود. سپس با تکههای فلفل چیلی اضافه شده مزه دار کنید.
در همین حین 5 لیتر آب نمک را به جوش بیاورید. پاستا بوکاتینی را طبق دستور نوشته شده روی بسته بپزید. آب آن را آبکش کنید و 2فراموش نکنید 2 فنجان از آب پاستا را برای سس نگه دارید.
پاستا داغ و فیله را با روغن درون کاسه ریخته و با تخم مرغ و پنیر مخلوط کنید. تخم مرغ ها را همراه پاستا با حرارت ملایم به آرامی تفت دهید تا بپزند. پس از ترکیب، حدود 1/4 (یک چهارم) فنجان از آب پاستا داغ ذخیره شده را اضافه کنید و بریزید داخل قابلمه. اگر ماکارونی خیلی خشک به نظر می رسد، بصورت قطره قطره و کم کم به آب پاستا اضافه کنید. (کودکان پاستا را بصورت نرم دوست دارند!)
پاستای بوکاتینی به همراه سس کاربونارا شما حاضر است، آن را در ظرف دلخواهتان با مقداری پنیر پارمسان رنده شده سرو کنید. برای تززین میتوانید از چند برگ ریحان و گوجه گلاسی استفاده نمایید