Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو

دستور تهیه پیتزا نوتلا

کد رسپی: 1021598

قلمرو پیتزا به سرزمین شکلات هم رسیده! این روزها نه تنها برای ناهار و شام حتی برای وعده صبحانه و عصرانه هم میشه رو پیتزا حساب باز کرد. شکلات نوتلا متعلق به کشور ایتالیا و حاصل خلاقیت و تلاش آقای فررو خالق سلطان کرم شکلات‌ها یعنی نوتلا بوده.

می‌تونید این شکلات از سوپرمارکت های مجهز به محصولات وارداتی تهیه کنین. این دسر برای مهمونی یا دورهمی کوچولو عصرونه هم مناسبه. با جانبو مگ و طرز تهیه پیتزا نوتلا همراه باشید.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 06 خرداد 1403
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
آسان
مدت آماده‌سازی:
15 دقیقه
مدت پخت:
10 دقیقه
تعداد بشقاب:
2

مواد لازم:

نان نیمه آماده پیتزا
1 عدد
پنیر خامه ای
1 قاشق غذاخوری
پودر قند
1 فنجان

مراحل آشپزی:

مرحله 1

برای آماده سازی پیتزا نوتلا کافیه خمیر آماده یا خونگی پیتزا رو سینی فر بزارین.

3 قاشق غذاخوری نوتلا ( از دیگر خامه شکلات‌ها مثل فرمند هم میشه استفاده کرد)

1 قاشق پنیر خامه ای زده شده

و پودر قند رو به ترتیب به عنوان تاپینگ اضافه می‌کنیم.

برای 10 دقیقه تو دمای 450 درجه فر بزار و تمام!

چای، دمنوش یا قهوه دم کن تا آماده بشه.

نوش جان!

 

مراقب انگشتان خود باشید!😉

 

ارزش غذایی:

809
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم