Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی ادویه گراماسالا شمال هند

دستور تهیه ادویه گراماسالا شمال هند

کد رسپی: 010812

در سفر به هند حتما از بازار ادویه جایی برای حس عطر و طعم و رنگ دیدن کنید. مثلا گراماسالا یکی از چاشنی‌های محبوب و رایج میان مردمان هندوستان است. بیشترین استفاده از این ادویه در شمال هند است. که در آن از برگ بو، گل سرخ، دانه رازیانه و جاوتری ( قسمتی از درختی شبیه به جوز هندی) هم استفاده شده است. در سایر نقاط با ترکیبات جدیدی چون فلفل قرمز و پاپریکا جهت رنگ دادن و یا زردچوبه مصرف می‌شود. در این مقاله طرز تهیه ادویه گراماسالا شمال هند را با هم مرور می‌کنیم. با جانبو مگ همراه باشید.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 01 اسفند 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
60 دقیقه
مدت پخت:
دقیقه
تعداد بشقاب:
4

مواد لازم:

جوز هندی آسیاب شده
2 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
2 قاشق چایخوری
زیره
5 قاشق چایخوری
هل
1 قاشق چایخوری
دانه رازیانه
3 قاشق چایخوری
برگ بو
1 قاشق چایخوری
میخک
2 قاشق چایخوری
دارچین
1 قاشق چایخوری
زنجبیل
2 قاشق چایخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

مواد اولیه این ادویه قبل از آسیاب شدن باید زیر نور آفتاب به مدت 2 یا 3 روز بمانند، اگر هم در جایی هستید که نور کافی آفتاب ندارید، می‌توانید مواد را روی حرارت ملایم تفت دهید تا جایی که طلایی روشن شوند.

قبل از هر کاری مواد را خوب بررسی کنید تا حشره خاصی روی آن نماند و ناخالصی زدوده شود.

داخل یک سینی مناسب مواد را قرار دهید، یک پارچه سبک و نازک روی آن بیندازید تا گرد و غبار روی آن ننشیند.

بعد از 3 روز مواد را بردارید و دستگاه آسیاب را آماده کنید

اول جوز هندی را در هاون بکوبید و بعد با بقیه مواد به خوبی آسیاب کنید تا پودر شود.

ادویه را در یک قوطی شیشه‌ای درب دار در جای خشک و خنک نگه دارید.

گراماسالا شمال هند تا 6 ماه ماندگاری دارد و برای مزه‌دار کردن غذای شما گزینه مناسبی است.

ارزش غذایی:

124
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم