Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی  نخودآب اصفهانی

دستور تهیه  نخودآب اصفهانی

کد رسپی: 1070217

نخودآب تا حدودی شبیه به آبگوشت می‌باشد که در اصفهان اینگونه صدایش می‌زنند. برای روزهایی که از ضعف بدنی رنج می‌برید این غذا منبع خوب و پرانرژی از ویتامین B  به دلیل وجود نخود است. گوشت هم منبعی از پروتئین است که تقریبا همه‌مون این موضوع رو می‌دونیم. پس بریم ببینیم چطور با رسپی جانبو مگ میشه یه نخودآب اصفهانی خوب درست کرد. تا انتها همراهمون باشین.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 18 مرداد 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
40 دقیقه
مدت پخت:
150 دقیقه
تعداد بشقاب:
4

مواد لازم:

گوشت بره
250 گرم
پیاز
1 عدد متوسط
برنج سفید
1 فنجان
رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
پودر زردچوبه
1 قاشق چایخوری
نخود سفید
200 گرم
روغن آفتابگردان
2 قاشق غذاخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

نخود را برای جلوگیری از نفخ و مشکلات گوارشی از چند ساعت قبل خیس می‌کنیم.

پیاز رو نگینی خرد می‌کنیم و با مقدار کمی روغن به همراه گوشت، زردچوبه و فلفل سیاه تفت میدیم.

در صورت تمایل می‌تونین 2 عدد چوب دارچین هم اضافه کنید. (یادتون باشه پس از اتمام پخت چوب دارچین رو بردارین)

نخود خیس کرده و همراه با دنبه به گوشت اضافه کرده، آب رو میریزیم تا به مرحله جوش برسه.

مرحله 2

بوی آبگوشت که دراومد، برنج خیس کرده رو به گوشت نیم پز اضافه کنید.

در تابه‌ای جداگانه، رب رو سرخ کنید و به مواد ملحق کنید.

وقتی پخت کامل شد، لیمو عمانی خیس کرده رو چند برش بدید و بندازید تو نخود آب نمک و فلفل یادتون نره.

غذاتون آماده است!

برخی افراد آب رو جدا می‌کنند و گوشت رو می‌کوبن که باز به سلیقه شما بستگی دارد.

 

نوش جان!

ارزش غذایی:

1979
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
نمک
سدیم