لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
نخودآب تا حدودی شبیه به آبگوشت میباشد که در اصفهان اینگونه صدایش میزنند. برای روزهایی که از ضعف بدنی رنج میبرید این غذا منبع خوب و پرانرژی از ویتامین B به دلیل وجود نخود است. گوشت هم منبعی از پروتئین است که تقریبا همهمون این موضوع رو میدونیم. پس بریم ببینیم چطور با رسپی جانبو مگ میشه یه نخودآب اصفهانی خوب درست کرد. تا انتها همراهمون باشین.
نخود را برای جلوگیری از نفخ و مشکلات گوارشی از چند ساعت قبل خیس میکنیم.
پیاز رو نگینی خرد میکنیم و با مقدار کمی روغن به همراه گوشت، زردچوبه و فلفل سیاه تفت میدیم.
در صورت تمایل میتونین 2 عدد چوب دارچین هم اضافه کنید. (یادتون باشه پس از اتمام پخت چوب دارچین رو بردارین)
نخود خیس کرده و همراه با دنبه به گوشت اضافه کرده، آب رو میریزیم تا به مرحله جوش برسه.
بوی آبگوشت که دراومد، برنج خیس کرده رو به گوشت نیم پز اضافه کنید.
در تابهای جداگانه، رب رو سرخ کنید و به مواد ملحق کنید.
وقتی پخت کامل شد، لیمو عمانی خیس کرده رو چند برش بدید و بندازید تو نخود آب نمک و فلفل یادتون نره.
غذاتون آماده است!
برخی افراد آب رو جدا میکنند و گوشت رو میکوبن که باز به سلیقه شما بستگی دارد.
نوش جان!