Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا فرنگی پیتزا نیویورکی

دستور تهیه پیتزا نیویورکی

کد رسپی: 01020500

این پیتزا به نازک بودن خمیر، تاپینگ سبک، برش های پهن، برشتگی کمتر نسبت به پیتزا ایتالیایی و رایحه پنیر موزارلا مشهوره. برای کیفیت بیشتر پیتزا خمیر رو از یک روز قبل آماده کنین و داخل یخچال قرار بدین.(اگر هم فرصتش رو ندارین می‌تونین از خمیر آماده پیتزا که تو سوپرمارکت ها موجوده استفاده کنین). این شما و این هم طرز تهیه پیتزا نیویورکی با جانبو مگ!

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 06 خرداد 1403
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
30 دقیقه
مدت پخت:
10 دقیقه
تعداد بشقاب:
2

مواد لازم:

نان نیمه آماده پیتزا
1 عدد
سیر
1 حبه
گوجه فرنگی
5 عدد متوسط
موزارلا
2 فنجان، خرد شده
نمک
1 قاشق چایخوری
پنیر پارمسان رنده شده
1 فنجان
پونه کوهی خشک شده
10 برگ

مراحل آشپزی:

مرحله 1
  • خمیری که از قبل آماده کردیم روی سینی فر به قطر 45 سانتی متر پهن کنید. ( از نان نیم آماده پیتزا هم می‌توانید استفاده کنید)
  • گوجه فرنگی، سیر، پونه کوهی، نمک و فلفل رو داخل میکسر با ترکیب کنید.
  • مواد رو روی پیتزا بریزید و با پنیر موزارلا و پارمزان کاملا پوشش بدین.
  • این جذاب خوش قیافه رو برای 10 دقیقه تو دمای 400 درجه فارنهایت قرار بدین.
  • پیتزا نیویورکی نباید برشته باشه.
  • تو امریکا اسلایس های این پیتزا رو از وسط تا می‌کنن و می‌خورن، شما هم امتحان کنید!

نوش جان!

ارزش غذایی:

1505
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم