لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
خصوصیت اصلی پیتزا ناپلی رو در شکل متفاوت و اصیل نان ایتالیایی میتونیم ببینیم.تاریخچه این پیتزا به شهر ناپل ایتالیا (Neapolitan pizza) برمیگردد. در سفر به ناپل حتما این غذای محبوب اروپایی رو امتحان کنید.
کناره های نون پیتزا پف و ضخامت بیشتری نسبت به وسط پیتزا داره. پخت خانگی خمیر این پیتزا تقریبا 2 روز زمان میبره که جذابیت خودش رو به همراه داره.
این پیتزا محصول سنتی تضمین شده (TSG) در اتحادیه اروپا و کشور انگلستان است و هنر ساخت آن در فهرست میراث فرهنگی ناملموس یونسکو گنجانده شده.
در این مقاله جانبو مگ دستور تهیه پیتزا ناپولی رو براتون منتشر کردیم. با ما همراه باشید.
طرز تهیه خمیر پیتزا به روش ناپلی ایتالیا
مواد لازم برای خمیر پیتزا: آرد، آب، نمک، مخمر
خمیر رو از نقطه کانونی به بیرون سینی فر خوب پهن کن.
پیتزا ناپلی آماده است!
نوش جان!