Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا فرنگی پیتزا ناپلی

دستور تهیه پیتزا ناپلی

کد رسپی: 01020100

خصوصیت اصلی پیتزا ناپلی رو در شکل متفاوت و اصیل نان ایتالیایی می‌تونیم ببینیم.تاریخچه این پیتزا به شهر ناپل ایتالیا (Neapolitan pizza) برمی‌گردد. در سفر به ناپل حتما این غذای محبوب اروپایی رو امتحان کنید.

کناره های نون پیتزا پف و ضخامت بیشتری نسبت به وسط پیتزا داره. پخت خانگی خمیر این پیتزا تقریبا 2 روز زمان می‌بره که جذابیت خودش رو به همراه داره.

این پیتزا محصول سنتی تضمین شده (TSG) در اتحادیه اروپا و کشور انگلستان است و هنر ساخت آن در فهرست میراث فرهنگی ناملموس یونسکو گنجانده شده‌.

در این مقاله جانبو مگ دستور تهیه پیتزا ناپولی رو براتون منتشر کردیم. با ما همراه باشید.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 10 آبان 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
سخت
مدت آماده‌سازی:
60 دقیقه
مدت پخت:
15 دقیقه
تعداد بشقاب:
1

مواد لازم:

سس گوجه (کچاپ)
3 قاشق غذاخوری
ریحان
10 برگ
موزارلا
1 فنجان، خرد شده
آرد گندم سفید
4 گرم
نمک
2 قاشق چایخوری
آب
1.5 فنجان
گوجه فرنگی
5 عدد متوسط
روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

طرز تهیه خمیر پیتزا به روش ناپلی ایتالیا

مواد لازم برای خمیر پیتزا: آرد، آب، نمک، مخمر

  • اول آرد و مخمر رو به طور کامل با هم ترکیب کن.
  • آب رو کم کم اضافه کن، بعد نمک و اونقدر مواد رو با هم زن برقی هم بزن تا شبیه خمیر نانوایی بشه. اگر چسب ناک بود کمی آرد بهش اضافه کن.
  • بهتر هست برای 15 الی 20 دقیقه ورز بدی.
  • بزار 2 ساعت بمونه.
  • دوباره 15 دقیقه ورز بده.
  • روی ظرف را با یک پلاستیک بپوشون و آن را به مدت 8 ساعت در دمای اتاق نگهداری کن تا دو برابر شود.
  • روی خمیر هم یه درب پارچه‌ای بزار.
  • خمیر رو دوباره ورز بده.
  • به هر چند تا پیتزا که میخوای درست کنی تقسیم کن (ما برای 4 عدد پیشنهاد می‌کنیم).
  • گوله کن و هر کدوم رو داخل زیپ کیب جدا تو یخچال قرار بده.
  • 1 روز دیگه باید صبور باشی.
مرحله 2

خمیر رو از نقطه کانونی به بیرون سینی فر خوب پهن کن.

  • گوجه ها را خوب شسته و پوست بگیرید. آن ها را داخل مخلوط کن ریخته و هم بزنید تا سس گوجه فرنگی غلیظی به دست آورید.
  • یک چهارم سس رو بریز روی خمیر و حتما به اندازه سه سانتی متر از اطراف خمیر خالی باشه و چیزی نریز.
  • ریحون‌ها رو خوشگل بچین و با پنیر موزارلا خواستنی این مرحله رو تمام کن!
  • فر رو تا درجه 260 سانتی گراد گرم کن و بعد از گرم شدن پیتزا رو داخلش قرار بده.
  • تا جایی که نون پیتزا پف کرد و برشته شد حرارت بده.

پیتزا ناپلی آماده است!

نوش جان!

ارزش غذایی:

731
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم