لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
مراکش یکی از کشورهای اسرارآمیز شمال افریقاست. غذاهای مراکشی از میوهها و سبزیجات استوایی مهیا میشه و تا حدودی شبیه به غذاهای مغربیه. دلمون نیومد از پیتزا مراکشی براتون مطلب منتشر نکنیم. اگر دنبال تنوع در لیست غذایی خودت هستی این محتوا جانبو رو تا انتها دنبال کن. در این غذا از ادویه مراکشی یا راس الحانوت به معنای گل سر سبد حجره عطاری استفاده شده . اگر این ادویه رو نداشتید از سه ماده اصلی آن دارچین، جوز هندی و زنجبیل به جای میتونید در طپخ بهتر پیتزا مراکشی بهره ببرید.
روغن رو در یک تابه حرارت بدید.
سیر، پیاز فلفل دلمه ای رو تفت بده و 5 دقیقه بعد گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید.
برای یکدستی بیشتر با یه قاشق چوبی همه مواد رو با هم ترکیب کنید.
8 دقیقه بعد ادویه مراکشی رو اضافه تا بوی غذا دربیاد.
زیر شعله رو خاموش کنید.
فر رو با دمای 220 درجه سانتی گراد روشن کنید.
پوره کدو حلوایی به عنوان پایه تاپینگ رو نون پیتزا پخش کنید ( در صورت تمایل به جای کدو حلوایی از پوره گوجه فرنگی میتونید استفاده کنید)
مخلوط گوشت و پنیر فتا رو هم اضافه کنی و برای 15 دقیقه حرارت بدید.
در آخر جعفری رو بریز رو شاهکار آشپزیت!