Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو

دستور تهیه مراکشی پیتزا

کد رسپی: 1022595

مراکش یکی از کشورهای اسرارآمیز شمال افریقاست. غذاهای مراکشی از میوه‌ها و سبزیجات استوایی مهیا میشه و تا حدودی شبیه به غذاهای مغربیه. دلمون نیومد از پیتزا مراکشی براتون مطلب منتشر نکنیم. اگر دنبال تنوع در لیست غذایی خودت هستی این محتوا جانبو رو تا انتها دنبال کن. در این غذا از ادویه مراکشی یا راس الحانوت به معنای گل سر سبد حجره عطاری استفاده شده . اگر این ادویه رو نداشتید از سه ماده اصلی آن دارچین، جوز هندی و زنجبیل به جای می‌تونید در طپخ بهتر پیتزا مراکشی بهره ببرید.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 06 خرداد 1403
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
120 دقیقه
مدت پخت:
30 دقیقه
تعداد بشقاب:
2

مواد لازم:

نان نیمه آماده پیتزا
2 عدد
کدو حلوایی
200 گرم
گوشت چرخ کرده
100 گرم
سیر
2 حبه
پنیر فتا
200 فنجان، خرد شده
پیاز شیرین
گرم
ادویه مراکشی
2 قاشق چایخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

روغن رو در یک تابه حرارت بدید.

سیر، پیاز  فلفل دلمه ای رو تفت بده و 5 دقیقه بعد گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید.

برای یک‌دستی بیشتر با یه قاشق چوبی همه مواد رو با هم ترکیب کنید.

8 دقیقه بعد ادویه مراکشی رو اضافه تا بوی غذا دربیاد.

زیر شعله رو خاموش کنید.

فر رو با دمای 220 درجه سانتی گراد روشن کنید.

پوره کدو حلوایی به عنوان پایه تاپینگ رو نون پیتزا پخش کنید ( در صورت تمایل به جای کدو حلوایی از پوره گوجه فرنگی می‌تونید استفاده کنید)

مخلوط گوشت و پنیر فتا رو هم اضافه کنی و برای 15 دقیقه حرارت بدید.

در آخر جعفری رو بریز رو شاهکار آشپزیت!

ارزش غذایی: