Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی آش شیر اردبیلی

دستور تهیه آش شیر اردبیلی

کد رسپی: 1070103
5.0 (1)
بدون دیدگاه

استان اردبیل در ارائه انواع غذاهای بومی بویژه آش سابقه خوبی دارد. آش شیر هم از عمده خوراک‌های رایج اردبیلی‌ها است.  این غذا برای روزهای سرد که سوزی از جایی میآید و چیزی باید دل شما رو گرم نگه دارد مناسب می‌باشد. در این آش از نخود و شیر استفاده شده که طرز تهیه‌ش رو در ادامه مقاله جانبو خواهیم دید. ناگفته نماند که آش شیر اردبیلی تا حدودی شبیه به سوپ شیر هم هست. پس از مطالعه این مطلب مواد اولیه رو از جانبو تهیه و حتما این غذا رو درست کنید.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 18 دی 1401
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
آسان
مدت آماده‌سازی:
60 دقیقه
مدت پخت:
60 دقیقه
تعداد بشقاب:
4

مواد لازم:

شیر کامل
6 فنجان
آرد گندم سبوس
300 گرم
نخود فرنگی
2 فنجان
بادام
30 گرم
گردو
30 فنجان
کشمش بی دانه طلایی
20 فنجان
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

نخودها رو چند بار خیس کنید، این کار باعث میشه تا نفخ حبوبات گرفته بشه و هضم راحت‌تری داشته باشید. بعد از مراسم نخود خیسوندن، قابلمه مورد نظرتون رو بیارید و نخود و گندم رو با کمی آب روی شعله متوسط قرار بدین. تا جایی تنهاشون بزارین که دیگه به اصطلاح تنگآب بشه.

مرحله 2

حالا وقت اضافه کردن شیر و نمک و فلفل و ادویه است! صدای غلغل باید بیاد، این یعنی رسپی آش شیر راه درستی رو برای رسیدن به مقصد پیش گرفته. آش شیر رو تو یه ظرف تیره بریزین که تفاوت رنگ به جذابیت بصری کار یه چیزی اضافه کنه. کمی مغز بادام، گردو و کشمش بدون هسته برای تزئین و طعم متفاوت‌تر عالیه! نوش جان

آش شیر اردبیلی

اینم آش شیر

ارزش غذایی:

35192
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم

5.0 از 5
1 امتیاز ثبت شده
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0