لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
استان اردبیل در ارائه انواع غذاهای بومی بویژه آش سابقه خوبی دارد. آش شیر هم از عمده خوراکهای رایج اردبیلیها است. این غذا برای روزهای سرد که سوزی از جایی میآید و چیزی باید دل شما رو گرم نگه دارد مناسب میباشد. در این آش از نخود و شیر استفاده شده که طرز تهیهش رو در ادامه مقاله جانبو خواهیم دید. ناگفته نماند که آش شیر اردبیلی تا حدودی شبیه به سوپ شیر هم هست. پس از مطالعه این مطلب مواد اولیه رو از جانبو تهیه و حتما این غذا رو درست کنید.
نخودها رو چند بار خیس کنید، این کار باعث میشه تا نفخ حبوبات گرفته بشه و هضم راحتتری داشته باشید. بعد از مراسم نخود خیسوندن، قابلمه مورد نظرتون رو بیارید و نخود و گندم رو با کمی آب روی شعله متوسط قرار بدین. تا جایی تنهاشون بزارین که دیگه به اصطلاح تنگآب بشه.
حالا وقت اضافه کردن شیر و نمک و فلفل و ادویه است! صدای غلغل باید بیاد، این یعنی رسپی آش شیر راه درستی رو برای رسیدن به مقصد پیش گرفته. آش شیر رو تو یه ظرف تیره بریزین که تفاوت رنگ به جذابیت بصری کار یه چیزی اضافه کنه. کمی مغز بادام، گردو و کشمش بدون هسته برای تزئین و طعم متفاوتتر عالیه! نوش جان
اینم آش شیر