Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو

دستور تهیه پیتزا مکزیکی

کد رسپی: 1020997

غذاهای مکزیکی به گارنیش سبزیجات و ادویه مشهور هستن. در اکثر غذای مکزیکی مثل تاکو و خوراک مرغ انواع فلفل ها، لوبیا و طعم‌دهنده‌های طبیعی استفاده شده. این رسپی مناسب افرادی است که گیاهخوار هستند و یا از پیتزا سبزیجات لذت می‌برند.

نکته:

 خمیر این پیتزا رو از قبل آماده و برشته کنین.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 06 خرداد 1403
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
45 دقیقه
مدت پخت:
20 دقیقه
تعداد بشقاب:
2

مواد لازم:

نان نیمه آماده پیتزا
1 عدد
لوبیا سیاه
1 فنجان
سیر
1 حبه
پیاز شیرین
1 گرم
فلفل موز
1 فنجان، خرد شده
فلفل هالوپینو
-1 فنجان، خرد شده
پودر فلفل قرمز
2 قاشق چایخوری
اسفناج
10 فنجان، خرد شده
گوجه فرنگی
3 عدد متوسط
زیره
1 قاشق چایخوری
پنیر چدار
1 فنجان، خرد شده

مراحل آشپزی:

مرحله 1

 

تو یه ظرف مناسب لوبیا، پیاز، فلفل زرد، زیره و پودر فلفل رو با هم ترکیب می‌کنیم.

در ظرف دیگری گوجه فرنگی، هالوپینو و سیر رو با هم مخلوط می‌کنیم.

نون پیتزا رو میذاریم وسط.

مواد رو به ترتیبی که مخلوط کردیم روی خمیر برشته پخش می‌کنیم.

و در آخر اسفناج، سس تند و پنیر رو اضافه می‌کنیم.

پیتزا رو در حرارت 400 درجه فارنهایت بین 12 تا 15 دقیقه توی فر نگه میداریم.

نوش جان!

ارزش غذایی:

1166
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم