لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
غذاهای مکزیکی به گارنیش سبزیجات و ادویه مشهور هستن. در اکثر غذای مکزیکی مثل تاکو و خوراک مرغ انواع فلفل ها، لوبیا و طعمدهندههای طبیعی استفاده شده. این رسپی مناسب افرادی است که گیاهخوار هستند و یا از پیتزا سبزیجات لذت میبرند.
نکته:
خمیر این پیتزا رو از قبل آماده و برشته کنین.
تو یه ظرف مناسب لوبیا، پیاز، فلفل زرد، زیره و پودر فلفل رو با هم ترکیب میکنیم.
در ظرف دیگری گوجه فرنگی، هالوپینو و سیر رو با هم مخلوط میکنیم.
نون پیتزا رو میذاریم وسط.
مواد رو به ترتیبی که مخلوط کردیم روی خمیر برشته پخش میکنیم.
و در آخر اسفناج، سس تند و پنیر رو اضافه میکنیم.
پیتزا رو در حرارت 400 درجه فارنهایت بین 12 تا 15 دقیقه توی فر نگه میداریم.
نوش جان!