Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی مرجو خورش

دستور تهیه مرجو خورش

کد رسپی: 1070303

مرجو همان عدس می‌باشد که در سفر به استان البرز می‌توانید طعم آن را تجربه کنید. این غذا حاوی گوشت و آلو است. جدا از طعم آشنا این غذا، برای تامین پروتئین و اسید فولیک بدن هم که شده مرجو خورش رو تست کنید.  

کی فکر می‌کرد کرج همچنین غذاهای بکر و هیجان انگیزی داشته باشه؟!

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 07 تیر 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
30 دقیقه
مدت پخت:
40 دقیقه
تعداد بشقاب:
4

مواد لازم:

عدس
2 فنجان
رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری
سیب زمینی
200 گرم
گوشت بره
400 گرم
پیاز
2 عدد متوسط
زعفران
1 قاشق چایخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
پودر زردچوبه
1 قاشق چایخوری
دارچین
1 قاشق چایخوری
آب لیمو ترش
0.1 قاشق غذاخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

بهتره عدس و برنج رو به طور جداگانه خیس کنید.

گوشت رو با پیاز نگینی و زردچوبه و فلفل سیاه تفت بدید.

در ادامه رب رو اضافه کنید تا خامی مواد کمرنگ شود.

عدس رو اضافه کنید.

کمی سرخ کنید و بعد چند پیمانه آب بریزید تا جوش بیاد.

مرحله 2

صدا غلغل آب که به گوش رسید، سیب زمینی پوست گرفته و به تکه‌های متوسط کات کنید و با احتیاط بندازید تو خورش!

حالا نوبت به آلو، آبغوره یا زعفران میرسه.

( آبلیمو رو هم می‌تونید جایگزین آبغوره کنید*)

(بهتره آلو رو از قبل خیس کنید*)

اجازه بدید مواد با هم غل بخورن.

نمک رو اضافه کنید 5 دقیقه بعد زیر خورش رو خاموش کنید.

برنج رو دم کردین؟

خورشت مرجو رو در ظرف مناسب ترجیحا گل سرخی سرو کنین.

 

نوش جان!

ارزش غذایی:

2860
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم