لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
مرجو همان عدس میباشد که در سفر به استان البرز میتوانید طعم آن را تجربه کنید. این غذا حاوی گوشت و آلو است. جدا از طعم آشنا این غذا، برای تامین پروتئین و اسید فولیک بدن هم که شده مرجو خورش رو تست کنید.
کی فکر میکرد کرج همچنین غذاهای بکر و هیجان انگیزی داشته باشه؟!
بهتره عدس و برنج رو به طور جداگانه خیس کنید.
گوشت رو با پیاز نگینی و زردچوبه و فلفل سیاه تفت بدید.
در ادامه رب رو اضافه کنید تا خامی مواد کمرنگ شود.
عدس رو اضافه کنید.
کمی سرخ کنید و بعد چند پیمانه آب بریزید تا جوش بیاد.
صدا غلغل آب که به گوش رسید، سیب زمینی پوست گرفته و به تکههای متوسط کات کنید و با احتیاط بندازید تو خورش!
حالا نوبت به آلو، آبغوره یا زعفران میرسه.
( آبلیمو رو هم میتونید جایگزین آبغوره کنید*)
(بهتره آلو رو از قبل خیس کنید*)
اجازه بدید مواد با هم غل بخورن.
نمک رو اضافه کنید 5 دقیقه بعد زیر خورش رو خاموش کنید.
برنج رو دم کردین؟
خورشت مرجو رو در ظرف مناسب ترجیحا گل سرخی سرو کنین.
نوش جان!