Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی مرجی شورباسی

دستور تهیه مرجی شورباسی

کد رسپی: 1070121

مرجی در زبان ترکی به معنی عدسی و در اصل مرجمک می‌باشد. همچنین غذاهایی که آبکی باشه و بشه نون توش تلیت کرد بهش می‌گن شوربا. شوربا خوراک باب نواحی آذری ایران است که ترکیبی از حبوبات، غالبا عدس  و برنج می‌باشد. این غذا از دیدگاه سلامتی و تقویت استخوان یکی از بهترین گزینه‌های روی میز پزشک تغذیه‌ هم هست! مرجی شورباسی با مواد اولیه در دسترس تهیه می‌شود. پس نیازی نیست لیست بلند بالایی رو در اختیار داشته باشین. بریم ببینیم مواد اولیه شورباسی چیست و چطور با کمک جانبو مگ مهیا میشه.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 03 خرداد 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
30 دقیقه
مدت پخت:
60 دقیقه
تعداد بشقاب:
2

مواد لازم:

عدس
1 فنجان
دانه ذرت
1 فنجان
هویج
1 عدد متوسط
پیاز
2 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش
0.25 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

 

طرز تهیه این غذا آسونه و در کمتر از یک ساعت آماده میشه.

پیاز رو تفت میدیم.

عدس، ذرت پخته و هویج رو اضافه می‌کنیم.

رب و آبلیمو رو هم در ادامه با سایر مواد سرخ می‌کنیم.

کمی آب همراه با رشته رو اضافه می‌کنیم و میزاریم به حال خودش خوب بجوشه.

نمک و فلفل رو یادتون نره.

این غذا برای افرادی که سرماخوردگی دارن و دنبال یه غذای مغذی و سبک هستن عالیه.

عدس حاوی ویتامین ب و پتاسیمه.

ویتامین B  به تولید گلبول‌های قرمز و حمل اکسیژن بیشتر کمک می‌کنه، در نتیجه سیستم ایمنی بدن و مقاومت در برابر بیماری‌ها رو بویژه در فصل سرد سال کاهش میده.

مرجی شورباسی رو حتما تو خونه درست کنید و تنوعی به چرخه غذایی‌تون بدین.

نوش جان!

ارزش غذایی:

1442
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم