لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
مرجی در زبان ترکی به معنی عدسی و در اصل مرجمک میباشد. همچنین غذاهایی که آبکی باشه و بشه نون توش تلیت کرد بهش میگن شوربا. شوربا خوراک باب نواحی آذری ایران است که ترکیبی از حبوبات، غالبا عدس و برنج میباشد. این غذا از دیدگاه سلامتی و تقویت استخوان یکی از بهترین گزینههای روی میز پزشک تغذیه هم هست! مرجی شورباسی با مواد اولیه در دسترس تهیه میشود. پس نیازی نیست لیست بلند بالایی رو در اختیار داشته باشین. بریم ببینیم مواد اولیه شورباسی چیست و چطور با کمک جانبو مگ مهیا میشه.
طرز تهیه این غذا آسونه و در کمتر از یک ساعت آماده میشه.
پیاز رو تفت میدیم.
عدس، ذرت پخته و هویج رو اضافه میکنیم.
رب و آبلیمو رو هم در ادامه با سایر مواد سرخ میکنیم.
کمی آب همراه با رشته رو اضافه میکنیم و میزاریم به حال خودش خوب بجوشه.
نمک و فلفل رو یادتون نره.
این غذا برای افرادی که سرماخوردگی دارن و دنبال یه غذای مغذی و سبک هستن عالیه.
عدس حاوی ویتامین ب و پتاسیمه.
ویتامین B به تولید گلبولهای قرمز و حمل اکسیژن بیشتر کمک میکنه، در نتیجه سیستم ایمنی بدن و مقاومت در برابر بیماریها رو بویژه در فصل سرد سال کاهش میده.
مرجی شورباسی رو حتما تو خونه درست کنید و تنوعی به چرخه غذاییتون بدین.
نوش جان!