لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
اگر دنبال پیتزا سبک و اصل ایتالیایی میگردید همینجا بمانید که مارگاریتا یکی از بهترینها برای شماست. گوجه سن مارتزانو و پنیر موتزارلا از عوامل اصلی تشکیل دهنده این سمفونی ساده اما بینظیر خوراکی هستند. نام مارگاریتا از ملکهای در قرن 19 میلادی اقتباس شده است. با مجله آشپزی جانبو و طرز تهیه پیتزا مارگاریتا همراه باشید.
سن مارزانو نوعی گوجه فرنگیه که تقریبا شبیه گوجه گیلاسیه
برای آماده سازی سس مارینارا که در جهان شهرت داره از گوجه گیلاسی، ریحان، پیاز، کره، سیر و پنیر پارمزان استفاده میشه. گوجه میکس شده، پیاز و سیر با کره یا روغن تفت بدین و بعد ریحان ریز شده و پنیر رو بهش اضافه کنین.
سس مارینارا رو روی نون پیتزا بمالین و با پنیر موزارلا و چند برگ ریحون کامل پوشش بدین.
10 حرارت 260 درجه سانتیگراد برای پخت کافیه.
مارگاریتا که میگن همینه.
نوش جان!
نکته:
این پیتزا برای افرادی که دنبال یک پیتزا کم حجم با طعمی اصیل هستن عالیه.