Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو

دستور تهیه پیتزا مارگاریتا

کد رسپی: 01023800

اگر دنبال پیتزا سبک و اصل ایتالیایی می‌گردید همینجا بمانید که مارگاریتا یکی از بهترین‌ها برای شماست. گوجه سن مارتزانو و پنیر موتزارلا از عوامل اصلی تشکیل دهنده این سمفونی ساده اما بی‌نظیر خوراکی هستند. نام مارگاریتا از ملکه‌ای در قرن 19 میلادی اقتباس شده است. با مجله آشپزی جانبو و طرز تهیه پیتزا مارگاریتا همراه باشید.

نوشته شده توسط حسن جاوی
در تاریخ 01 اسفند 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
آسان
مدت آماده‌سازی:
15 دقیقه
مدت پخت:
10 دقیقه
تعداد بشقاب:
7

مواد لازم:

نان نیمه آماده پیتزا
1 عدد
موزارلا
2 فنجان، خرد شده
ریحان
10 برگ
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
سس گوجه (کچاپ)
1 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی
1 عدد متوسط

مراحل آشپزی:

مرحله 1

سن مارزانو نوعی گوجه فرنگیه که تقریبا شبیه گوجه گیلاسیه

برای آماده سازی سس مارینارا که در جهان شهرت داره از گوجه گیلاسی، ریحان، پیاز، کره، سیر و پنیر پارمزان استفاده میشه. گوجه میکس شده، پیاز و سیر با کره یا روغن تفت بدین و بعد ریحان ریز شده و پنیر رو بهش اضافه کنین.

سس مارینارا رو روی نون پیتزا بمالین و با پنیر موزارلا و چند برگ ریحون کامل پوشش بدین.

10 حرارت 260 درجه سانتیگراد برای پخت کافیه.

مارگاریتا که میگن همینه.

نوش جان!

 

نکته:

این پیتزا برای افرادی که دنبال یک پیتزا کم حجم با طعمی اصیل هستن عالیه.

ارزش غذایی:

1003
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم