لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
لاه ماجون یا پیتزا ترکیهای شکلی رایج از غذای خاص عرب و عثمانی است. نان با مخلوط گوشت چرخ کرده و سبزیجات بشقاب پرطرفدار مردم آسیای میانه بوده است. طبق یک سری متون اصالت لاه ماجون به روایت سفر حسام الدین چلبی عارف ترکیهای به دمشق و تناول یک چنین غذایی در قرن 17 میلادی برمیگردد. اما هنوز بر سر این موضوع که این غذا به اعراب یا ترکها تعلق داره کسی به توافق نرسیده است. با جانبو مگ و طرز تهیه پیتزا لاه ماجون همراه باشید.
نکته:
تو این پیتزا معمولا از پنیر استفاده نمیشود و گزینه خوبی برای اونهایی است که تحت رژیم غذایی کم چربی هستند.
اول از همه جعفری و فلفل دلمه ای خرد شده رو توی کاسه گرد نسبتا بزرگ و گود مخلوط میکنیم.
گوجه فرنگی رو هم اضافه و با دست خوب ترکیب میکنیم.
حالا نوبت به گوشت، سیر و ادویه جات میرسه.
تا جایی که همه مواد کاملا با هم میکس بشن به ورز دادن ادامه بدین.
مواد رو با دقت و ظرافت پخش میکنیم وسط نان پیتزا قرار میدیم
450 درجه فارنهایت و 7 دقیقه حرارت کافیشه.
اینم یه غذای معروفی که هنوز معلوم نیست به عربها تعلق داره یا به ترکها یا ارامنه!
نوش جان!