Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی کتلت اردبیلی

دستور تهیه کتلت اردبیلی

کد رسپی: 1070117

کتلت از اون دسته غذاهاییه که نه بهش نمیشه گفت! تصور یه لقمه نون و کتلت با سبزی خوردن انسان ناامید رو به زندگی برمی‌گردونه. کتلت اردبیلی برای طرفداران غذاهای مهیا شده با گوشت چرخ کرده یه پیشنهاد هوس برانگیزه. گیاهخوران کتلت رو با سویا درست می‌کنند و اتفاقا خیلی هم با نوع غیرگوشتی کتلت حال می‌کنند. در ادامه رسپی جانبو با ما و طرز تهیه کتلت اردبیلی همراه باشید.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 31 اردیبهشت 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
120 دقیقه
مدت پخت:
60 دقیقه
تعداد بشقاب:
4

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده
300 گرم
تخم مرغ
1 عدد متوسط
پودر سیر
1 قاشق چایخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
پودر زردچوبه
1 قاشق چایخوری
پاپریکا
1 قاشق چایخوری
گوجه فرنگی
1 عدد متوسط
فلفل دلمه ای سبز
1 عدد متوسط
فلفل دلمه ای قرمز
1 عدد متوسط
پیاز
1 عدد متوسط
آرد نخودچی
1 فنجان
جعفری
1 فنجان، خرد شده

مراحل آشپزی:

مرحله 1

از ورز دادن گوشت چرخ کرده خوشتون میاد؟

گوشت رو با پیاز رنده شده آب گرفته شده (حواستون باشه که قبلا به گوشت پیاز نزده باشین)، جعفری، تخم مرغ، آرد نخودچی یا گندم، فلفل دلمه‌ای رنگی و گوجه فرنگی نگینی خرد شده، نمک، فلفل پاپریکا، زردچوبه و پودر سیر ترکیب کنید، خوب چنگ بزنید تا مواد کاملا با هم ترکیب بشن.

گوشت رو بزارید نیم ساعت تو یخچال بمونه.

مرحله 2

حالا وقت چی رسیده؟

بریم کتلت رو درست کنیم دیگه.

روغن رو داخل تابه داغ کنید.

یه کاسه آب بزارید کنارتون تا کف دستتون رو برای اینگه گوشت بهش نچسبه خیس کنید.

به اندازه دلخواه از مایه کتلت بردارید و آروم بندازید تو روغن.

سبزی خوردن هم با این غذا بدجور خوبه.

می‌تونید سیب زمینی سرخ کرده هم کنارش بزارید.

 

نوش جان!

ارزش غذایی:

1594
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
آهن
پروتئین
سدیم