لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
کتلت از اون دسته غذاهاییه که نه بهش نمیشه گفت! تصور یه لقمه نون و کتلت با سبزی خوردن انسان ناامید رو به زندگی برمیگردونه. کتلت اردبیلی برای طرفداران غذاهای مهیا شده با گوشت چرخ کرده یه پیشنهاد هوس برانگیزه. گیاهخوران کتلت رو با سویا درست میکنند و اتفاقا خیلی هم با نوع غیرگوشتی کتلت حال میکنند. در ادامه رسپی جانبو با ما و طرز تهیه کتلت اردبیلی همراه باشید.
از ورز دادن گوشت چرخ کرده خوشتون میاد؟
گوشت رو با پیاز رنده شده آب گرفته شده (حواستون باشه که قبلا به گوشت پیاز نزده باشین)، جعفری، تخم مرغ، آرد نخودچی یا گندم، فلفل دلمهای رنگی و گوجه فرنگی نگینی خرد شده، نمک، فلفل پاپریکا، زردچوبه و پودر سیر ترکیب کنید، خوب چنگ بزنید تا مواد کاملا با هم ترکیب بشن.
گوشت رو بزارید نیم ساعت تو یخچال بمونه.
حالا وقت چی رسیده؟
بریم کتلت رو درست کنیم دیگه.
روغن رو داخل تابه داغ کنید.
یه کاسه آب بزارید کنارتون تا کف دستتون رو برای اینگه گوشت بهش نچسبه خیس کنید.
به اندازه دلخواه از مایه کتلت بردارید و آروم بندازید تو روغن.
سبزی خوردن هم با این غذا بدجور خوبه.
میتونید سیب زمینی سرخ کرده هم کنارش بزارید.
نوش جان!