Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو

دستور تهیه کوکو لوبیا سبز

کد رسپی: 1070508

قرار نیست لوبیا سبز فقط با گوشت و برنج ترکیب شود. اگر کمی خلاقیت خرج کنیم غذاهای متنوع دیگری مثل کوکو لوبیا سبز به روش تبریزی رو میتونیم درست کنیم. لوبیا سبز برای زنان باردار مفید است. مواقعی که افسردگی داریم لوبیا سبز رو به دلیل حضور محترم فولات و ترشح هورمون سرتونین در برنامه غذایی قرار بدهید. همچنین با جذاب‌تر ساختن آن برای کودکان هم آفر ویژه غذایی داشته باشیم ،مثلا از آن برای طراحی یک صورت در بشقاب استفاده کنیم. زمان طلاست، برای رسیدن به کیمیای آشپزی دستور تهیه کوکو لوبیا سبز رو در مجله جانبو دنبال کنید.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 10 تیر 1403
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
30 دقیقه
مدت پخت:
120 دقیقه
تعداد بشقاب:
5

مواد لازم:

سیب زمینی
200 گرم
پیاز
1 عدد متوسط
تخم مرغ
4 عدد متوسط
آرد گندم سفید
20 گرم
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
پودر زردچوبه
1 قاشق چایخوری
روغن آفتابگردان
3 قاشق غذاخوری
لوبیا سبز
302 گرم

مراحل آشپزی:

مرحله 1

کوکو لوبیا سبز داریم براتون!

اول از همه لوبیا تازه رو خریداری کرده، شستشو میدیم، پاک و خرد می‌کنیم و داخل یه قابلمه با کمی پیازداغ و آب میذاریم تا بپزه!

سیب زمینی رو پوست بگیرید و به مکعب‌های کوچک برش بدین و در روغن سرخ کنید.

پیاز رو هم خلالی تفت بدید و بزارید یه کناری.

تخم مرغ‌ها رو در ظرفی گود بشکونید و هم بزنید تا یکدست بشه.

نمک

فلفل

زردچوبه رو به تخم مرغ اضافه کنید و خوووب مخلوط کنید.

در ادامه سریالمون لوبیا سبز پخته، سیب زمینی و پیازداغ رو اضافه می‌کنیم.

مرحله 2

و در مرحله دوم  آرد رو آروم آروم اضافه می‌کنیم.

حواستون باشه که گوله نشه

تا جایی به هم زدن ادامه بدید که یکدستی رو کاملا ببینید!

روغن رو در تابه بریزید.

داغ که شد با احتیاط مایه کوکو رو یکجا اضافه کنید!

میتونید از روش قاشقی هم استفاده کنید.

1 قاشق مایه بریزید تا خودش رو بگیره.

قالب هم گزینه خوبیه

هر 2 طرف که سرخ شد کوکو آماده است!

نوش جان!

ارزش غذایی:

1014
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم