Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی کوکو اسفناج با گوشت چرخ کرده

دستور تهیه کوکو اسفناج با گوشت چرخ کرده

کد رسپی: 1070125
4.0 (1)
بدون دیدگاه

قبول دارین تخم مرغ تو هر غذایی باشه رنگ تکامل به خودش می‌گیره؟ کوکو اسفناج علاوه بر تخم مرغ، گوشت چرخ کرده هم داره که پروتئین بدن رو تامین میکنه. این غذا با عنوان کوکو اسفناج اردبیلی با گوشت چرخ کرده است که در تور استان اردبیل و منو برخی رستوران‌های بومی دیده می‌شه. بریم ببینیم رسپی کوکو اسفناج در جانبو مگ چیه؟

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 08 خرداد 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
360 دقیقه
مدت پخت:
80 دقیقه
تعداد بشقاب:
2

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده
200 گرم
اسفناج
20 فنجان، خرد شده
پیاز
1 عدد متوسط
سیب زمینی
4 گرم
تخم مرغ
7 عدد متوسط
گردو
1 فنجان
پودر زردچوبه
1 قاشق چایخوری
روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

گوشت رو با پیاز رنده شده بدون آب ترکیب می‌کنیم و تفت میدیم.

سیب زمینی رو آب پز و همراه با اسفناج به مخلوط گوشت اضافه می‌کنیم.

ادویه جات، زرشک و گردو رو هم همینطور!

مرحله 2

 

در ظرفی جداگانه تخم مرغ‌ها رو خوووب هم می‌زنیم و با گوشت ترکیب می‌کنیم.

جوش شیرین و نمک و فلفل رو اضافه می‌کنیم.

روغن رو داغ می‌کنیم و 2 طرف کوکو رو سرخ می‌کنیم.

در یک ظرف مناسب غذاتون رو سرو کنید.

نوش جان!

ارزش غذایی:

2159
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم

4.0 از 5
1 امتیاز ثبت شده
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0