لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
از مطالعات رسپیهای بومی اصفهان اینگونه برمیاد که ظاهرا از کشک زیاد استفاده میشه، حاوی کلسیمه و برای بدن مهم واقع شده. کوفته کشک هم از آن دسته خوراکهایی است که یک اصفهانی و هر کسی که این غذا رو تست کرده میداند چیست. در کوفته کشک به طور همزمان از مرغ و گوشت استفاده شده. بریم ببینیم با جانبو مگ چطور باید درستش کنیم.
پیاز رو رنده میکنیم و آبش رو کاملا میگیریم.
نمک مخلوط و سپس با گوشت و سینه چرخ کرده ترکیب و ورز میدیم.
سبزی ریز خرد شده، تخم مرغ و برنج نیم پز رو اضافه میکنیم.
تا جایی مواد رو با ضربه ورز میدیم که با یک بار حرکت دست کاملا جمع بشه.
به اندازه یک نارنگی متوسط از مایه گوشت رو برمیداریم و وسط آن کمی زرشک، آلو بخارا یا خشک، گردو و پیاز چیپسی قرار میدیم و کوفته رو قلقلی میکنیم و یه فشار کوچولو بهش وارد میکنیم تا هواگیری بشه.
برای 20 تا تا 30 دقیقه کوفتهها رو داخل یخچال بزارین تا شکل بگیره.
در تابهای دیگر پیاز رنده شده رو با روغن تفت میدیم.
نعنا خشک رو هم اضافه میکنیم و 60 ثانیه بعد سیب زمینی رنده شده رو به مواد ملحق میکنیم. 30 ثانیه بعد، آب رو هم اضافه میکنیم و پس از غلغل، کوفتهها دونه دونه و به آرامی داخل آب قرار میدیم. توجه داشته باشین که کوفتهها باید کاملا سرد و آب باید کاملا داغ باشه. نیم ساعت با قابلمه بدون در بزارید بجوشه. و بعد در رو بزارید و 20 دقیقه زمان برای پخت بدید.
در انتها کشک رو بزنید و پس از 10دقیقه زیر شعله رو خاموش کنید!
نکته: کشک رو نباید بیشتر از 15 دقیقه حرارت بدیم.
غذای خوبتون آماده است. نوش جان!
|