Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی کوفته کشک

دستور تهیه کوفته کشک

کد رسپی: 1070203

از مطالعات رسپی‌های بومی اصفهان اینگونه برمیاد که ظاهرا از کشک زیاد استفاده میشه، حاوی کلسیمه و برای بدن مهم واقع شده. کوفته کشک هم از آن دسته خوراک‌هایی است که یک اصفهانی و هر کسی که این غذا رو تست کرده می‌داند چیست. در کوفته کشک به طور همزمان از مرغ و گوشت استفاده شده. بریم ببینیم با جانبو مگ چطور باید درستش کنیم.  

نوشته شده توسط حسن جاوی
در تاریخ 06 خرداد 1403
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
120 دقیقه
مدت پخت:
57 دقیقه
تعداد بشقاب:
3

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده
300 گرم
برنج سفید
1 فنجان
پیاز
2 عدد متوسط
سیب زمینی
200 گرم
نعناع خشک شده
2 قاشق چایخوری
سینه مرغ
100 گرم
روغن آفتابگردان
2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ
1 عدد متوسط
آلو خشک
1 فنجان
گردو
1 فنجان
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر زردچوبه
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

پیاز رو رنده می‌کنیم و آبش رو کاملا می‌گیریم.

نمک مخلوط و سپس با گوشت و سینه چرخ کرده ترکیب و ورز میدیم.

سبزی ریز خرد شده، تخم مرغ و برنج نیم پز رو اضافه می‌کنیم.

تا جایی مواد رو با ضربه ورز میدیم که با یک بار حرکت دست کاملا جمع بشه.

به اندازه یک نارنگی متوسط از مایه گوشت رو برمی‌داریم و وسط آن کمی زرشک، آلو بخارا یا خشک، گردو و پیاز چیپسی قرار میدیم و کوفته رو قلقلی می‌کنیم و یه فشار کوچولو بهش وارد می‌کنیم تا هواگیری بشه.

برای 20 تا تا 30 دقیقه کوفته‌ها رو داخل یخچال بزارین تا شکل بگیره.

مرحله 2
در تابه‌ای دیگر پیاز رنده شده رو با روغن تفت میدیم.

نعنا خشک رو هم اضافه می‌کنیم و 60 ثانیه بعد سیب زمینی رنده شده رو به مواد ملحق می‌کنیم.

30 ثانیه بعد، آب رو هم اضافه می‌کنیم و پس از غلغل، کوفته‌ها دونه دونه و به آرامی داخل آب قرار میدیم.

توجه داشته باشین که کوفته‌ها باید کاملا سرد و آب باید کاملا داغ باشه.

نیم ساعت با قابلمه بدون در بزارید بجوشه.

و بعد در رو بزارید و 20 دقیقه زمان برای پخت بدید.

 

در انتها کشک رو بزنید و پس از 10دقیقه زیر شعله رو خاموش کنید!

 

نکته:

کشک رو نباید بیشتر از 15 دقیقه حرارت بدیم.

 

غذای خوبتون آماده است.

نوش جان!

 

 

 

 

ارزش غذایی:

3166
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم