لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
کوفته سیرابی
باز هم با یکی از غذاهای خاص ایلامی مواجه هستیم.
این کوفته با سیراب و شیردان گوسفند تهیه میشه. پس مناسب کسانی است که به این ترکیب علاقهمند هستن.
اگر از خواص سیرابی و شیردان بخوایم براتون بگیم داستان اینجوریه که ویتامین A و B هست و پروتئین هم داره. در تقویت عملکرد تنفسی موثره و به طور کلی برای افرادی که درگیر بیماری ام اس هستن هم خوبه.
بریم این کوفته سیرابی عجیب رو با جانبو مگ درست کنیم ببینیم چه جوریه!
اول از همه سیراب و شیردان تازه تهیه کنید
بشویید تا کاملا تمیز بشه
و بعد با چرخ گوشت حسابی چرخ کنید
بهتره این کار رو 2 بار تکرار کنید
پیاز و سیر رنده شده آب گرفته رو با تخم مرغ، آرد سوخاری، نمک، فلفل و ادویه به مخلوط سیرابی اضافه کنید و حسابی ورز بدید. ( از سبزیجات معطر هم میتونید استفاده کنید)
به اندازه یه زردآلو از مایه بردارید و با کف دستاتون گوله کنید
روغن رو داغ کنید
دونه دونه کوفتهها رو تو روغن داغ بندازین تا خوب سرخ بشه
رنگ کوفته که تغییر کرد یعنی سرخ شده
میتونید قبل از اینکه بندازین تو روغن داخل آرد سوخاری بغلتونین
برخی افراد از گوشت مرغ یا گوساله هم در این غذا استفاده میکنن
یک سری هم این کوفتهها کنار یه غذای دیگه با برنج سرو میکنن.
نوش جان!