Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی کوفته سیرابی

دستور تهیه کوفته سیرابی

کد رسپی: 1070409

کوفته سیرابی

باز هم با یکی از غذاهای خاص ایلامی مواجه هستیم.

این کوفته با سیراب و شیردان گوسفند تهیه میشه. پس مناسب کسانی است که به این ترکیب علاقه‌مند هستن.

اگر از خواص سیرابی و شیردان بخوایم براتون بگیم داستان اینجوریه که ویتامین A  و B هست و پروتئین هم داره. در تقویت عملکرد تنفسی موثره و به طور کلی برای افرادی که درگیر بیماری ام اس هستن هم خوبه.

بریم این کوفته سیرابی عجیب رو با جانبو مگ درست کنیم ببینیم چه جوریه!

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 02 آبان 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
سخت
مدت آماده‌سازی:
180 دقیقه
مدت پخت:
120 دقیقه
تعداد بشقاب:
3

مواد لازم:

تخم مرغ
1 عدد متوسط
پیاز
2 عدد متوسط
سیرابی شیردان
500 گرم
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
پودر زردچوبه
2 قاشق چایخوری
سیر
2 حبه
جعفری خشک شده
2 قاشق چایخوری
نعناع خشک شده
2 قاشق چایخوری
آرد سوخاری
3 گرم
مرزه
1 قاشق چایخوری
ترخون خشک
1 قاشق چایخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

اول از همه سیراب و شیردان تازه تهیه کنید

بشویید تا کاملا تمیز بشه

و بعد با چرخ گوشت حسابی چرخ کنید

بهتره این کار رو 2 بار تکرار کنید

پیاز و سیر رنده شده آب گرفته رو با تخم مرغ، آرد سوخاری، نمک، فلفل و ادویه به مخلوط سیرابی اضافه کنید و حسابی ورز بدید. ( از سبزیجات معطر هم می‌تونید استفاده کنید)

به اندازه یه زردآلو از مایه بردارید و با کف دستاتون گوله کنید

مرحله 2

روغن رو داغ کنید

دونه دونه کوفته‌ها رو تو روغن داغ بندازین تا خوب سرخ بشه

رنگ کوفته که تغییر کرد یعنی سرخ شده

می‌تونید قبل از اینکه بندازین تو روغن داخل آرد سوخاری بغلتونین

برخی افراد از گوشت مرغ یا گوساله هم در این غذا استفاده می‌کنن

یک سری هم این کوفته‌ها کنار یه غذای دیگه با برنج سرو می‌کنن.

نوش جان!

ارزش غذایی:

1997
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم
قند‌ها