Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی خورش نعنا جعفری

دستور تهیه خورش نعنا جعفری

کد رسپی: 1070224
5.0 (2)
بدون دیدگاه

نعناع و جعفری خوب با هم کنار میآیند، تقریبا با هم مشکلی ندارند و طعم خوبی را در کلکسیون اغواکننده غذاهای ایرانی تشکیل داده‌اند. در سفر به اصفهان خورش نعنا و جعفری رو حتما امتحان کنید. اگر طعم ترشیجات را می‌پسندید این غذا را هم دوست خواهید داشت. همانطور که می‌دانید نعنا یا نعناع دارای خاصیت هضم کنندگی و سبک کردن حال و هوای شما بعد از تناول یک غذای سنگین می‌باشد، دیگر چه برسد به اینکه خودش یکی از عناصر خورشت‌ باشد. با رسپی‌های منحصر به فرد جانبو و خورش نعنا جعفری همراهمان باشید.

نکته:

  • در این غذا از گوجه سبز و به جای گوشت قرمز از مرغ هم می‌توانید استفاده کنید.
نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 07 تیر 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
30 دقیقه
مدت پخت:
90 دقیقه
تعداد بشقاب:
1

مواد لازم:

گوشت بره
250 گرم
نعناع
20 برگ
جعفری
2 فنجان، خرد شده
پیاز
1 عدد متوسط
روغن آفتابگردان
3 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
پودر زردچوبه
1 قاشق چایخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

ابتدا پیاز رو داخل یک نوع روغن خوش کیفیت تفت بدین.

رنگش که طلایی شد، گوشت رو اضافه کنید.

با زردوبه و فلفل تفت بدین.

کمی آب بریزید تا گوشت بپزه.

بعد از گذشت 60 دقیقه، سبزی نعنا و جعفری به گوشت اضافه کنید.

مرحله 2

اجازه بدید گوشت خوب بپزه.

پس از پخت کامل گوجه سبز شسته و درسته رو اضافه کنید. (می‌تونید گوجه سبز رو از چند ساعت قبل داخل آب خیس کنید، از صافی رد کنید و هسته و پوستش رو بگیرید).

نمک بزنید و حدود یک ربع بعد زیر اجاق رو خاموش کنید.

 

خورش آماده است.

برنج رو با زعفرون دم کن و یه کم سالاد کاهو با تزئین لبو بزار کنارش.

نوش جان!

چه دسری بعد از خورش نعناع جعفری بخوریم؟ کلیک کنید

ارزش غذایی:

1169
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم

5.0 از 5
2 امتیاز ثبت شده
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0