لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
نعناع و جعفری خوب با هم کنار میآیند، تقریبا با هم مشکلی ندارند و طعم خوبی را در کلکسیون اغواکننده غذاهای ایرانی تشکیل دادهاند. در سفر به اصفهان خورش نعنا و جعفری رو حتما امتحان کنید. اگر طعم ترشیجات را میپسندید این غذا را هم دوست خواهید داشت. همانطور که میدانید نعنا یا نعناع دارای خاصیت هضم کنندگی و سبک کردن حال و هوای شما بعد از تناول یک غذای سنگین میباشد، دیگر چه برسد به اینکه خودش یکی از عناصر خورشت باشد. با رسپیهای منحصر به فرد جانبو و خورش نعنا جعفری همراهمان باشید.
نکته:
ابتدا پیاز رو داخل یک نوع روغن خوش کیفیت تفت بدین.
رنگش که طلایی شد، گوشت رو اضافه کنید.
با زردوبه و فلفل تفت بدین.
کمی آب بریزید تا گوشت بپزه.
بعد از گذشت 60 دقیقه، سبزی نعنا و جعفری به گوشت اضافه کنید.
اجازه بدید گوشت خوب بپزه.
پس از پخت کامل گوجه سبز شسته و درسته رو اضافه کنید. (میتونید گوجه سبز رو از چند ساعت قبل داخل آب خیس کنید، از صافی رد کنید و هسته و پوستش رو بگیرید).
نمک بزنید و حدود یک ربع بعد زیر اجاق رو خاموش کنید.
خورش آماده است.
برنج رو با زعفرون دم کن و یه کم سالاد کاهو با تزئین لبو بزار کنارش.
نوش جان!